Povestea noastră

Piramida laborator

În inima Munților Apuseni, la Poiana Horea, într-un loc mirific, hărăzit de Dumnezeu cu păduri de brad și poieni înmiresmate de flori, se află "Piramida laborator". E așezată pe o stâncă de cremene, prin fața căreia curge sprinten un izvor cu apa de cristal, rece ca gheața. Piramida e laboratorul nostru, în care preparăm pulberi vegetale mineralizate, numite și alimente geriatrice, deosebit de eficiente pentru întinerirea organismului. Aceste produse, unice în lume, încărcate cu energia pământului și a cerului, generatoare de sănătate și tinerețe, sunt protejate prin brevet de invenție.

Prima noastră grijă este să asigurăm o calitate fără cusur, respectând cu strictețe normele igienico-sanitare. Muncim și trăim cinstit, înarmați cu credință și omenie, împărtășind și altora ceea ce am adunat în zeci de ani de trudă și pasiune. Atât tehnicile, cât și produsele noastre de întinerire, au fost aplicate cu succes în timp. Au beneficiat de ele membrii familiei, prietenii, cunoscuții, toți cei care ne-au cerut ajutorul. Ți se umple sufletul de bucurie când cineva îți spune că tehnicile și produsele tale i-au adus sănătatea și au inversat procesul de îmbătrânire!

Ceea ce vă propunem noi, nu sunt creme sofisticate printr-un chimism feroce și nici injecții mutilante în obraz. Degeaba purtați o față spoită și netedă, dacă vă simțiți bolnavi, împovărați și îmbătrâniți! Nu vă folosește decât pentru o scurtă perioadă de timp.

10+

Ani de experiență

Calitatea exceptionala a produselor ne-a ajutat sa triumfam intr-o piata
suprasaturata si competitiva.

12.000+

Clienți mulțumiți

Fiecare an de experienta ne-a marit familia de clienti multumiti, recomandarile “din vorba in vorba” fiind pricipala metoda de promovare.

11

Suplimente alimentare acreditate

Folosind materie prima romaneasca, fabricam manual suplimente alimentare respectand toate normele legislative.

1

Brevet de invenție

Dupa ani si ani de cercetare, am obtinut recunoasterea stiintifca. Metoda de preparare a produselor este unica pe piata!
 

ALIMENTE GERIATRICE

Produse și tehnici pentru întinerire

Tratatele de întinerire, scrise din antichitate și până în prezent, insistă pe cauzele îmbătrânirii: alimentația greșită, sedentarismul, radicalii liberi, poluanții, substanțele toxice, radiațiile solare, excesele de tot felul, stresul etc. Deși adevărate și importante, noi n-o să insistăm decât punctual pe aceste cauze, de teamă să nu îmbătrâniți citindu-le. Ne mulțumim doar să vă spunem ce trebuie să faceți ca să vă recăpătați tinerețea și sănătatea. Puteți obține rezultate bune, într-un timp scurt, dacă vă implicați în mod efectiv, făcând o prioritate din calitatea vieții dumneavostră. Dacă așteptați ca medicul să vă dea o pastilă pentru vindecare sau întinerire, călăriți, cu siguranță, un cal mort. Alungați din minte această imagine nefastă și luați-vă viața în propriile mâini! Vă invităm cu drag să citiți toate documentele din site-ul nostru . Încercați apoi să puneți în practică ce ați citit și nu veți regreta: veți inversa procesul de îmbătrânire, dobândind un corp nou, însuflețit de surâsul tinereții.

Cea mai mare parte a produselor noastre pentru întinerire se prezintă sub forma unor pulberi vegetale, mineralizate natural, numite alimente geriatrice. Pentru obținerea acestor produse aplicăm un procedeu original, brevetat, care se deosebește radical de procedeul cunoscut, prin care plantele sunt uscate și apoi măcinate.

Atenție! Dacă dumneavostră vă preparați în casă o pulbere provenită din plante uscate, folosind o râșniță de cafea, trebuie să aveți în vedere că pulberea obținută conține doar o mică parte din principiile active ale plantei inițiale și are un termen de valabilitate de maxim 10 zile, cu condiția aplicării regulilor stricte de igienă și păstrării în frigider, într-un flacon bine închis. După această durată de timp, pulberea preparată de dumneavoastră poate deveni toxică, prin oxidare și prin dezvoltarea unor microtoxine. Acesta este motivul pentru care astfel de pulberi nu se comercializează.

DE CE SĂ LE ALEGEȚI?

Avantajele pulberilor vegetale mineralizate natural

 • Alimentele geriatrice oferite de noi sunt naturale, nu conțin substanțe chimice de sinteză și provin din zone neatinse de poluare;
 • Sunt stabile în timp, având termene de valabilitate a utilizării de un an, fără restricții deosebite de păstrare;
 • Procedeul de obținere permite conservarea principiilor esențiale ale plantelor, fără alterarea sau pierderea lor semnificativă în timpul parcurgerii operațiilor tehnologice;
 • Prin mineralizarea practicată de noi, enzimele din plante nu sunt distruse ireversibil, ci doar inhibate în acțiune, fapt ce le permite să redevină active după umectarea pulberii vegetale;
 • Pulberile vegetale mineralizate reprezintă forma cea mai eficientă de administrare a unor principii active din plante integrale.
ELIXIRUL TINEREȚII

Alături de alimentele geriatric vă oferim și Kombucha

Cultura de Kombucha, pe care o puteți înmulți dumneavoastră, beneficiind de o băutură agreabilă, preparată în casă. O astfel de băutură, numită și "băutură de viață lungă" sau "băutura longevității" este un complex lichid de enzime, vitamine și minerale, care se constituie în cel mai eficient produs probiotic;

Oțetul de Kombucha, numit "elixirul tinereții", reprezintă un concentrat cu rol de activare a funcției de întinerire.

Alimentele geriatrice, Kombucha și tehnicile prezentate vă aduc tinerețea din interior, făcând, în final, ca exteriorul dumneavoastră să radieze de frumusețe și sănătate, iar sufletul să fie destins și împăcat. Efectul este, cu certitudine, de durată. Secretul succesului este întoarcerea la natură, la darurile puse la dispoziție de Dumnezeu și reconsiderarea omului că ființă holistică, în care trupul și sufletul formează compoziția miraculoasă a Marelui Creator.

 

pov

"Sănătatea este darul cel mai frumos și mai bogat pe care natura știe să-l facă"

michel2
povestea3-1
EFICIENȚĂ ȘI SIGURANȚĂ

De ce pulberi vegetale mineralizate şi nu capsule sau comprimate?

Poate vă surprinde această formă de prezentare, dar vă garantăm că este cea mai eficientă. Dacă procedați corect și țineți pulberile recomandate 5-10 minute sub limbă, efectul este rapid și sigur, deoarece sub limbă se află una dintre cele mai vascularizate părți ale corpului omenesc. În momentul în care pulberea interacționează cu saliva și enzimele din gură, se inițiază un proces important între gură, creier și tractul digestiv.

Mai simplu spus, din gură e transmis un semnal spre creier, conținând informații despre calitățile și efectele posibile ale pulberii. Creierul procesează acest semnal și comunică tractului digestiv că, în curând, va intra în contact cu un produs natural, binefăcător. Procesul descris mai sus nu este prezent în cazul în care îngurgitați capsule sau comprimate. Acestea ajung în stomac sau în intestin fără nicio pregătire, iar organismul trimite în apărare leucocitele pentru a anihila un produs perceput ca intrus artificial. În plus, literatura de specialitate consemnează că, de multe ori, capsulele ies din organism așa cum au intrat, nefiind dizolvate în tractul digestiv.

PROPRIETĂȚI TERAPEUTICE

Activarea procesului de întinerire

În continuare, dorim să explicăm succint cum reușesc produsele noastre să activeze procesul de întinerire. Este cunoscut faptul că de-a lungul vieții organismul nostru se regenerează în mod continuu, până la fiecare celulă. Spre exemplu:

 • Pielea și inima se reînnoiesc celular la fiecare lună;
 • Ficatul se reînnoiește după circa șase săptămâni;
 • Celulele intestinelor se regenerează la trei zile;
 • Plămânii au nevoie de circa 70 de zile pentru reînnoire celulară;
 • Oasele și sistemul osos se reînnoiesc după circa trei luni;
 • Celulele retinei se regenerează la 10 zile;
 • Întregul nostru organism are nevoie de aproximativ 7 ani pentru o regenerare celulară completă;
 • În fiecare zi, în corpul nostru se regenerează circa două sute de milioane de celule.
povestea-noastra

Pentru reînnoirea continuă a tuturor celulelor din organismul nostru, este nevoie de elemente esențiale de reconstrucție și de un sistem capabil să reconstruiască. Alimentele pe care la consumăm trebuie să asigure sănătatea și vitalitatea celulelor, iar sănătatea celulelor va determina calitatea vieții noastre. Chiar dacă ne lăudăm că trăim bine și frigiderele noastre sunt tixite, dacă facem un bilanț, constatăm că tipurile de hrană pe care o consumăm în mod curent se pot număra pe degetele de la mâini. În plus, de multe ori ceea ce ingerăm sau inhalăm este profund nesănătos și demolator pentru sistemul de reconstruire a organismului (zahăr și dulciuri rafinate, pâine albă, alimente prăjite, fripte și afumate, grăsimi vegetale hidrogenate, proteine și grăsimi animale în exces, alcool, cafea, tutun, hormoni de creștere, aditivi alimentari de sinteză etc.). Să nu uităm că, pe lângă acestea, suntem afectați în mod barbar de radiațiile solare nesănătoase, undele electromagnetice, sedentarismul, efortul fizic exagerat, insomniile, stresul și nemulțumirea…

Reconstrucția continuă a organismului necesită o alimentație de bază diversificată, constituită din legume și fructe proaspete, cereale integrale, semințe crude și ciuperci, care să vină cu un aport bogat de bionutrienți valoroși, vitamine, minerale, oligoelemente, enzime și alte substanțe naturale complexe, cu funcții multiple în organism. Alimentele geriatrice, oferite de noi sub forma pulberilor mineralizate din plante, asigură organismului tocmai această bogăție de elemente nutritive, care constituie cărămizile de bază ale reconstrucției celulare și întineririi. În mod normal, toate aceste produse ar trebui să se găsească zilnic, în stare proaspătă, în alimentația noastră. Dar oare putem să consumăm zilnic, în stare proaspătă, câțiva muguri de brad, o frunză de salvie sau pelin, un tubercul de topinambur, o rondelă de țelină sau ridiche neagră, un cubuleț de sfeclă roșie, un ardei iute, un pumn de merișoare, coacăze negre sau affine, etc.? Evident că nu! Alimentele geriatrice oferite de noi, sub formă de pulberi vegetale mineralizate, provin din plante integrale, crescute biologic, fără poluare și netratate termic. Ele asigură elementele de reconstrucție și vindecare a organismului într-o varietate bogată și cu posibilități simple și comode de administrare. Nu avem nevoie de cantități mari de alimente geriatrice pentru a asigura funcționarea procesului de întinerire. Cantitatea recomandată se măsoară în lingurițe, dar ceea ce este important e prezența continuă a alimentelor geriatrice în alimentația noastră pentru a susține procesul de reconstrucție corectă a organismului. Pe de altă parte, este posibil să avem la dispoziție toți nutrienții necesari pentru reconstrucția celulară, dar sistemul de asimilare să nu funcționeze cum trebuie. În acest caz, pot interveni eficient, pentru corecție, produsele probiotice pe bază de Kombucha. Dacă nu folosim în permanență alimente geriatrice în stare proaspătă sau sub formă de pulbere mineralizată, organismul nostru folosește ceea ce are la dispoziție pentru regenerarea celulară, lăsând goluri importante acolo unde nu are ce pune. Așa apar ridurile, demineralizarea oaselor, mobilitatea scăzută, scleroza, cataracta, paradontoza, bolile cronice, depresia. Nu ne mai rămâne decât constatarea că am îmbătrânit și suntem pe o pantă descendentă, cu o finalitate sumbră. Chiar dacă ați ajuns într-o astfel de situație, nu disperați: procesul de îmbătrânire poate fi inversat cu ajutorul alimentelor geriatrice și cu ajutorul tehnicilor de întinerire.

Nu ezitați să puneți în aplicare tehnicile de întinerire prezentate. Folosiți-le pe cele care vi se par compatibile cu dumneavoastră și vă veți convinge că întinerirea nu este doar o poveste frumoasă, ci un proces real, care se dezvăluie doar celor dispuși să încerce și să fie consecvenți!

Coș de cumpărături
Transport gratuit pentru comenzi peste 400 lei
ro_RORomanian
Shop
0 Lista de dorințe
0 items Cart
My account