Afișez toate cele 2 rezultate

KOMBUCHA – ciupercă pentru cultură

60,00 lei
Volum: 1000 ml
Băutura longevității - Kombucha conține o abundență impresionantă de enzime, microorganisme sănătoase, vitamine, minerale, bionutrienți și alte substanțe naturale binefăcătoare, obținute în urma procesului de fermentare naturală, timp de 8-12 zile, a ceaiului negru îndulcit și răcit, cu o ciupercă de forma unei membrane gelatinoase, numită Kombucha.

OȚET DE KOMBUCHA

35,00 lei
Volum: 1000 ml
Prin conținutul ridicat de enzime și bionutrienți, oțetul de Kombucha determină o intensificare a metabolismului, accelerează digestia și stabilizează sucurile gastrice. Este folosit pentru refacerea florei intestinale, pentru combaterea spasmelor intestinale, pentru controlul constipației și pentru suprimarea balonării. În cazul persoanelor supraponderale, oțetul de Kombucha are un efect cert de eliminare progresivă a surplusului de lipide din celule. Prin asimilare, oțetul de Kombucha asigură un echilibru acido-bazic normal al sângelui, favorizează absorția calciului și potasiului, diminuează colesterolul rău, echilibrează tensiunea arterială, favorizează metabolismul glucidelor și contribuie la tratarea diabetului și a gutei. Oțetul de Kombucha deține certe valențe antiseptice, antibiotice și regeneratoare, fiind folosit cu succes in aplicații externe pentru ameliorarea și vindecarea rănilor, arsurilor, eczemelor, urticariilor, etc. Prin conținutul ridicat de enzime și bionutrienți, oțetul de Kombucha determină o intensificare a metabolismului, accelerează digestia și stabilizează sucurile gastrice. Este folosit pentru refacerea florei intestinale, pentru combaterea spasmelor intestinale, pentru controlul constipației și pentru suprimarea balonării. În cazul persoanelor supraponderale, oțetul de Kombucha are un efect cert de eliminare progresivă a surplusului de lipide din celule. Prin asimilare, oțetul de Kombucha asigură un echilibru acido-bazic normal al sângelui, favorizează absorția calciului și potasiului, diminuează colesterolul rău, echilibrează tensiunea arterială, favorizează metabolismul glucidelor și contribuie la tratarea diabetului și a gutei. Oțetul de Kombucha deține certe valențe antiseptice, antibiotice și regeneratoare, fiind folosit cu succes in aplicații externe pentru ameliorarea și vindecarea rănilor, arsurilor, eczemelor, urticariilor, etc.