Pentru a achiziționa produsele oferite de site-ul nostru, www.alimente-geriatrice.ro, aveți la dispoziție următoarele modalități:

În primul rând, se poate efectua o comandă online. Este indicat să fiți autentificat sau să vă înregistrați. Acest lucru este posibil apăsând butoanele din partea dreaptă sus a paginii Înregistrează-te | Login. Completați cu atenție toate rubricile referitoare la datele dumneavoastră de client (persoană fizică sau juridică), nume și prenume, adresă, telefon, e-mail. Aceste informații sunt tratate confidențial și sunt utilizate numai pentru procesarea comenzii dumneavoastră (facturare și livrare). Corectitudinea acestor date este deosebit de importantă pentru confirmarea și livrarea comenzii în condiții optime. În partea dreaptă, sub descrierea fiecărui produs există butonul Adaugă în coș. Odată apăsat, veți fi redirecționat către coșul dumneavoastră de cumpărături.Tot acolo veți putea modifică cantitatea, puteți goli coșul sau puteți pur și simplu continua cumpărăturile urmărind butoanele alăturate. De asemenea, dacă nu v-ați înregistrat sau autentificat deja, o puteți face în acest punct. Sub coșul de compărături apare mesajul cu butoane de logare și înregistrare: „Dacă ai deja cont,loghează-te. Dacă încă nu ai cont la noi, poţi să te înregistrezi. Posesia unui cont garantează confort şi rapiditate la comenzile”.

 În cazul în care nu doriți înregistrarea sau autentificarea pe acest site, folosiți butonul de Comandă rapidă situat sub descrierea fiecărui produs. Veți fi redirectionat către un formular ce necesită completarea datelor dumneavoastră. Dacă ați finalizat coșul de cumpărături și nu ați folosit butonul de comandă rapidă, puteți opta pentru comandă rapidă fără înregistrare/logare apăsând  butonul Finalizează comanda care vă va redirecționat spre formularul de comandă rapidă.

Totodată, se poate comanda prin e-mail la info@alimente-geriatrice.ro. Comanda se poate trimite la orice oră, în orice moment alt zilei, 24 din 24h. Confirmarea acesteia se va face în cel mai scurt timp de un mebru al echipei www.alimente-geriatrice.ro, de Luni până Vineri între orele 9:00 – 18:00, excepțiie de la regulă fiind zilele de sărbătoare legală. Pentru comenzile primite pe e-mail, este necesară specificificarea numelui produsului. Aceste infomații se află pe pagina produsului și sunt necesare pentru o identificare corectă.

În al doilea rând, se poate efectua o comandă telefonică, apelând numărul: 0729 668 108, de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00.