Navigatie

Categorii produse

Urmați o cură de întinerire, consumând o zi pe săptămână doar pulberi mineralizate din alimente geriatrice, apă și băutura longevității, Kombucha!

      Pare dificil de urmat o cură de întinerire și, într-adevăr, trebuie să vă înarmați cu o voință puternică pentru aceasta, dar străduința dumneavoastră, va aduce și multă satisfacție. Vă alegeți o zi pe săptămână în care să consumați exclusiv pulberi vegetale din alimente geriatrice, băutura longevității, Kombucha și apă potabilă. Fiecare om reprezintă o formulă unică a Marelui Creator, fapt ce face dificilă o recomandare generală privind ordinea în care trebuie să luați pulberile vegetale. Experiența ne spune însă că e preferabil să se procedeze astfel:                                   

  • Dimineața se iau pulberi mineralizate din grupa: topinambur, coacăz negru și merișoare;
  • La amiază se iau pulberi mineralizate din grupa: muguri de brad, pelin, ardei iute și frunze de țelină;
  • Seara se iau pulberi mineralizate din grupa: ridiche neagră, salvie și kombucha.                         

     Cantitatea de pulberi pe care o luați nu este limitată, cu excepția pelinului și a ardeiului iute, cazuri  în care nu se vor depăși 4 lingurițe pline pe zi. De asemenea, nu este neapărat nevoie să consumați pulberile doar de trei ori pe zi. Dacă una din pulberi vă deranjează, nu trebuie neapărat să o consumați. Beți multă apă și  Kombucha (minim 2 litri pe zi), faceți mișcare și induceți-vă o stare sufletească de pace și bucurie. Organismul dumneavoastră se va încărca de tinerețe și sănătate și va scăpa de deșeurile toxice și de boli.

Înapoi Înainte