Navigatie

Categorii produse

Prelungiți-vă tinerețea sexuală cu ajutorul pulberii mineralizate de Țelină Frunze!

      Studii efectuate în Japonia, China, Rusia au arătat că țelina este un foarte bun reglator hormonal, iar o dietă care conține o cantitate semnificativă de frunze de țelină prelungește tinerețea biologică a femeii, combate foarte eficient dismenoreea și infertilitatea, fiind un remediu foarte puternic contra menopauzei premature și a tulburărilor care apăr la începutul acesteia. Totodată, pulberea din frunze de țelină este recunoscută drept un excelent afrodisiac, fiind indicată în impotența și frigiditate. Aceleași studii au arătat că țelină stimulează producerea de androstenon și androstenol, doi feromoni care stimulează excitația și care ajută organismul să transmită mirosuri și semnale propice actului sexual. Medicii Judy Garman, Mark Anderson și Walter Gaman confirmă științific că frunzele de țelină amplifică dorință sexuală a bărbaților și intensifică orgasmul, grație unor substanțe conținute în mod natural de frunzele de țelină.

      Pentru îmbunătățirea vieții sexuale pe termen lung, se recomanda să se administreze pe stomacul gol sau la minimum două ore după masă, cateo lingură de pulbere mineralizată din frunze de țelină. Acest aliment geriatric are efecte puternice de relansare a activității gonadelor, atât la bărbați, cât și la femei.       

        Vă sfătuim să acordați vieții sexuale rolul important cuvenit, dar să nu o considerați un sport de performanță. Un corp sănătos și viguros cere o activitate sexuală ponderata. Excesul duce la o îmbătrânire precoce a întregului organism, la fel că și abținerea sexuală, care duce la dereglări ale sistemului nervos. Practicienii nu consideră menopauză că fiind sfârșitul vieții sexuale la femeie, din contra, ei sunt convinși că viață sexuală trebuie să fie continuată, că un remediu contra dereglărilor fizice și psihice suferite de femeie în această perioadă critică.

Înapoi Înainte