Navigatie

Categorii produse

Nu lăsați stresul să vă domine viața!

Există multe metode de combatere a stresului, unele dintre ele atât de complicate și de sofisticate, incât amplifică obiectul de studiu. Noi ne permitem doar câteva sfaturi experimentate cu succes:

  • Evitați lucrurile care generează stresul din viața dumneavoastră! Desigur, este mai ușor de spus decât de făcut, dar există și situații care cer acest lucru. Înțelegem că dacă e să renunțați la locul de muncă, stresul poate să se amplifice din motive financiare. Nu mai vorbim de relațiile din familie sau cele cu prietenii, care reprezintă adesea o sursă consistentă de stres. Rupând aceste relații veți intra într-o depresie adâncă și vă veți socoti neglijați și abandonați.
  • Dacă sfatul de mai sus nu dă roade, atunci nu vă rămâne decât varianta convețuirii cu stresul, învățând să-l suportați că pe un partener de viață incomod. Pentru aceasta, trebuie să adoptați o nouă atitudine față de stres, acceptând lucrurile pe care nu le puteți schimba și încetând să vă luptați cu morile de vânt. În locul luptei și confruntărilor fără rost, faceți loc în viață dumneavoastră lucrurilor agreabile, interesante, dătătoare de speranță și împlinire;
  • Activitatea fizică susținută sau exercițiile fizice inhibă rapid anxietatea și depresiile, aducând în loc satisfacție și putere.
  • Hidroterapia și, în special,  dușul rece, revigorează atât fizicul, cât și psihicul apăsat de stres.
  • Aplicați terapiile prin râs, dans și meloterapia, înconjurându-vă de prieteni veseli și onești!
  • Căutați dragostea și, când o găsiți, n-o lăsați să vă scape!
  • De un mare ajutor vă pot fi și alimentele geriatrice cu rol tonifiant asupra psihicului: pulberea stabilizată de ardei iute, pelin, salvie, țelină frunze, merișoare, coacăze negre, sfeclă roșie, precum și băutura longevității - Kombucha. Aceste remedii va schimbă imediat tonusul, vă revigorează și vă dau poftă de viață.
  • Încredeți-vă fără rezerve în puterea, ocrotirea și ajutorul Lui Dumnezeu. Cel mai eficient sfat împotriva stresului este dat de Domnul nostru Iisus Hristos:,,Nu vă îngrijorați de viață voastră, zicând: ce vom mânca sau ce vom bea, nici pentru trupul vostru, zicând: cu ce ne vom îmbrăca. Oare nu este viață mai de preț decât hrana și trupul mai de preț decât hainele? Nu ăa îngrijorați de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ea însăși. Ajunge zilei îngrijorarea ei.” (Matei 6, 25,34).  Nu vă fie rușine să vă rugați, să-i spuneți Domnului problemele dumneavoastră și să vă umpleți inima cu harul Lui. Dacă în viața noastră avem ca axe de coordonate Sfânta Treime, nu ne pierdem niciodată  și suntem siguri că suntem pe drumul cel bun al eternității.
Înapoi Înainte