Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

RIDICHE NEAGRĂ - pulbere mineralizată

RIDICHE NEAGRĂ - pulbere mineralizată
Galerie

ÎnchideGalerie

     Ridichea neagră creşte imunitatea organismului şi capacitatea acestuia de a se apara împotriva infecţiilor, alergiilor şi eczemelor, având un efect tonic, detoxifiant şi mineralizant. Acţiunea pulberii de ridiche neagră este evidentă în decolmatarea filtrele organismului (ficatul, rinichii, plămânii, intestinele și pielea), în reglarea digestiei şi combaterea constipaţiei, în reducerea greutăţii corporale şi diminuarea colesterolului, în menţinerea nivelul de hormoni tiroidieni în echilibru, în combaterea bolilor reumatismale şi a cancerului.

Volum: 270 ml
Preț: 50 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:RIDICHE NEAGRĂ - pulbere mineralizată
Volum:270 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate *:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume *:
Email *:
Telefon *:
Adresa *:
Tip *: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata *
Accept termenii și condițiile site-ului
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Recomandă acest produs

 

      Glucozinolaţi, izotiocianaţi, fitoncide, enzime, lizotim, acizi aminați, proteină brută, ulei volatil sulfurat (format preponderent din rafanol și rafanin); vitamine: provitamina A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, PP și tocoferol; minerale: sulf, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier, sodiu, arseniu, iod, seleniu, mangan, cupru și zinc; fibre solubile și insolubile.

      Ridichea neagră creşte imunitatea organismului şi capacitatea acestuia de a se apara împotriva infecţiilor, alergiilor şi eczemelor, având un efect tonic, detoxifiant şi mineralizant. Acţiunea pulberii de ridiche neagră este evidentă în decolmatarea filtrele organismului (ficatul, rinichii, plămânii, intestinele și pielea), în reglarea digestiei şi combaterea constipaţiei, în reducerea greutăţii corporale şi diminuarea colesterolului, în menţinerea nivelul de hormoni tiroidieni în echilibru, în combaterea bolilor reumatismale şi a cancerului.

Imunitate – Ridichea neagră creşte imunitatea organismului şi capacitatea acestuia de a se apăra împotriva infecţiilor, având un efect tonic, detoxifiant şi mineralizant. În acelaşi timp, inhibă alergiile şi eczemele alimentare, reglează digestia şi decolmatează filtrele organismului: ficatul, rinichii, plămânii, intestinele şi pielea. Prin aportul consistent de vitamine, minerale şi substanţe antimicrobiene naturale, pulberea mineralizată de ridiche neagră dă vigoare organismului, îl apară de boli şi îl face rezistent la atacurile vectorilor maladivi.

Obezitate – Prin cantitatea ridicată de fibre și substanțele amare pe care le conține, pulberea mineralizată de ridiche neagră normalizează tranzitului intestinal și tratează constipațiile pasagere, având un efect de intensificare a circulației sângelui și de stimulare sănătoasă a metabolismului. Astfel, ridichea neagră devine un aliat de nădejde în lupta împotriva kilogramelor în plus.

Constipație - Pulberea mineralizată de ridiche neagră conţine multe fibre şi substanţe fitochimice cu efect laxativ. De obicei, de la prima linguriţă de pulbere mineralizată de ridiche neagră tranzitul intestinal se îmbunătăţeşte iar digestia este stimulată pozitiv. Ridichea neagră are şi o acţiune antibacterienă asupra florei digestive, fapt care conduce la normalizarea digestiei.

Boli de ficat – Pulberea mineralizată de ridiche neagră are o acțiune puternic depurativă, asupra ficatului bolnav, înlăturând balonările și toate indispozițiile legate de dereglările funcționării acestuia. Ridichea neagră stimulează formarea bilei, favorizând o bună digestie a grăsimilor și proteinelor. Contribuie, de asemenea, la diminuarea tensiunii din căile biliare și are un efect de contracție moderată a veziculei în vederea eliminării bilei și a deșeurilor metabolice.

Boli de rinichi – Ridichea neagră ajută la eliminarea toxinelor și poate fi considerată medicamentul natural pentru orice afecțiune a rinichilor, inclusiv litiaza renală, deoarece împiedică formarea cristalelor de acid uric. Prin conținutul bogat de minerale și vitamine, pulberea de ridiche neagră stimulează funcționarea normală a rinichilor și asigură o curățare eficientă a acestora.

Boli respiratorii – În sezonul rece, pulberea mineralizată de ridiche neagră ajută la tratarea afecțiunilor respiratorii (gripă, bronșită, răceală). În acest caz, se consumă minim o săptămână câte două lingurițe pline de pulbere, de trei ori pe zi.  Se recomandă asocierea pulberii de ridiche neagră cu pulbere mineralizată de ardei iute, salvie sau merișoare.  Pulberea de ridiche neagră este eficientă și în amestec cu miere de albine.

Anemie și oboseală – Bogăția de vitamine, minerale și rafanol din ridichea neagră revigorează organismul și combate eficient anemia și oboseala.

Afecțiuni cardiace, hipertensiune și colesterol – Pulberea mineralizată de ridiche neagră favorizează o circulație corectă a sângelui, ducând la scăderea colesterolului și prevenind apariția bolilor de inimă. Prin conținutul ridicat de potasiu din compoziție, ridichea neagră are o influență semnificativă asupra reducerii hipertensiunii arteriale.

Hipotiroidism și hipertiroidism – Datorită conținutului în ulei volatil sulfurat, format preponderent din rafanol și rafanin, pulberea mineralizată de ridiche neagră contribuie la menținerea hormonilor tiroidieni în echilibru. Renumitul medic antropolog John Heinerman, autorul lucrării ,,Heinerman's Encyclopedia of Fruits’’, menționează că ridichea neagră se folosește de mult timp în Rusia pentru tratarea ambelor probleme tiroidiene. Cercetătorii ruși afirmă că simpla prezență a rafanolului și a rafaninului în sânge face ca tiroida să nu secrete mai mulți sau mai puțini hormoni.

Artrită, artroză, gută și rahitism – Doctorii Grumme şi Schrader au demonstrat că ridichea neagră poate fi folosită cu succes pentru tratarea atritei, artrozei, gutei şi rahitismului. Ea ajută la fixarea calciului şi la fortifierea organismului, optimizând procesul de refacere a sistemului osos şi articular.  Studiile ştiinţifice făcute în ultimele decenii au arătat importanţa curativă a sulfului organic, găsit din abundenţă în ridichea neagră. Se ştie că sulful este prezent în toate ţesuturile conective care susţin organele corpului omenesc. Colagenul bogat în sulf este cea mai răspândită proteină din corp. Colagenul reţine fluidele şi conferă elasticitate şi flexibilitate ţesuturilor, inclusiv în cazul articulaţiilor. Sulful ajută la evitarea durerii şi a inflamațiilor prin favorizarea eliminării toxinelor în afara celulelor.

Alergii, eczeme și furunculoză – Pulberea de ridiche neagră are efect diuretic, antialergic și sedativ al sistemului nervos. Aceste rezultate benefice sunt obținute  prin detoxifiere hepatică. Mai multe studii științifice au demonstrat că ridichea neagră amplifică activitatea a trei enzime implicate în detoxifierea hepatică, iar rezultatul final este scăderea intensității sau chiar dispariția reacțiilor alergice, a eczemelor și furunculozelor.

Cancer de colon – Mai multe cercetări medicale evidenţiază faptul că glucozinolaţii şi izotiocianaţii din ridichea neagră sunt substanţe active anticancerigene şi antimutagene. Aceste substanţe stimulează producerea în intestine a unor enzime care asigură protecţie împotriva radicalilor liberi, împotriva substanţelor care deteriorează ADN-ul, precum şi împotriva inflamaţiei.  Antioxidanţii din ridichea neagră diminuează efectele oxidării lipidelor sanguine (corpii cetonici), apărând sănătatea cardiovasculară şi prevenind cancerul de colon.

Mod de administrare: În afara cazurilor precizate mai sus, se administrează câte două lingurițe pline de pulbere de ridiche neagră, de trei ori pe zi, cu 15 minute înainte de masă. E bine să se țină sub limbă 5-10 minute, amestecându-se bine cu saliva din gură, după care se înghite cu apă.

Condiţii de păstrare: După deschiderea borcanului şi administrarea pulberii, se recomandă închiderea borcanului şi păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină şi umezeală, la o temperatură sub 20 de grade Celsius şi o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, în condiţiile respectării recomandărilor de păstrare. Verificaţi data de expirare a produsului, înscrisă pe etichetă.

NOTĂ: Acest produs este obținut în condiții organice, la temperatură ambiantă, fără utilizarea substanțelor chimice de sinteză. Produsul este notificat de INSTITUTUL NAŢIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE, fiind în conformitate cu prevedirile ordinului comun al M.A.P.D.R nr 1228/2005, al M.S. nr 244/2006 şi al A.N.S.V.S.A. nr 63/2006 privind aprobarea normelor tehnice privind comercializarea suplimentelor alimentare predozate de origine animală și vegetală și/sau a amestecurilor acestora cu vitamine, minerale și alți nutrienți. Produsul și procedeul de obținere sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
2 + 2 = ?

Produse similare care v-ar putea interesa: