Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

PELIN NEGRU - pulbere mineralizată

PELIN NEGRU - pulbere mineralizată
Galerie

ÎnchideGalerie

     Pelinul negru exercită o acÅ£iune curativă ÅŸi preventivă multiplă asupra organismului uman, fiind: apărător redutabil al sănătăţii ficatului, vermifug foarte puternic ÅŸi cu spectru larg, stimulator digestiv (determina secreÅ£ia abundenţă a sucului gastric, pancreatic ÅŸi a bilei), emenagog, stomahic, laxativ, antiinflamator bun al tubului gastro-intestinal, antidiabetic, antihipertensiv, antitumoral eficient, regulator al ciclului menstrual, imunostimulator (creÅŸte imunitatea ÅŸi rezistenÅ£a organismului la agresiunile mediului extern), antimicrobian, antiviral, antiastenic, anticelulitic, diuretic, detoxifiant, febrifug ÅŸi tonic cerebral remarcabil.

Volum: 270 ml
Preț: 65 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:PELIN NEGRU - pulbere mineralizată
Volum:270 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate *:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume *:
Email *:
Telefon *:
Adresa *:
Tip *: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata *
Accept termenii și condițiile site-ului
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Recomandă acest produs

 

    În compoziÅ£ia pulberii mineralizate de pelin negru se află substanÈ›e amare, ulei volatil (compusi terpenici metilinozitol, tauremizină, sitosterine, tetracoznol, cetone etc.), flavonoide, carotenoizi, cumarine, derivati lignanici, vitamine: C, B, A È™i H, acid folic, minerale: calciu, potasiu, sodiu, fier, sulf, fosfor, mangan, cupru, molibden ÅŸi bor.

     Pelinul negru exercită o acÅ£iune curativă ÅŸi preventivă multiplă asupra organismului uman, fiind: apărător redutabil al sănătăţii ficatului, vermifug foarte puternic ÅŸi cu spectru larg, stimulator digestiv (determina secreÅ£ia abundenţă a sucului gastric, pancreatic ÅŸi a bilei), emenagog, stomahic, laxativ, antiinflamator bun al tubului gastro-intestinal, antidiabetic, antihipertensiv, antitumoral eficient, regulator al ciclului menstrual, imunostimulator (creÅŸte imunitatea ÅŸi rezistenÅ£a organismului la agresiunile mediului extern), antimicrobian, antiviral, antiastenic, anticelulitic, diuretic, detoxifiant, febrifug ÅŸi tonic cerebral remarcabil.

AfecÅ£iuni ale ficatuluiPulberea de pelin negru este un tonic puternic ÅŸi un  protector bun al ficatului. S-a dovedit că monoterpenele, flavonoidele ÅŸi cumarinele din genul Artemisia prezintă o activitate hepatoprotectoare. Cercetări recente făcute în China au arătat că pulberea de pelin negru este eficientă chiar ÅŸi în cazurile persoanelor care au ficatul grav afectat după otrăviri sau după consumul îndelungat al unor substanÅ£e toxice, cum ar fi alcoolul. Tratamentul cu pulbere mineralizată de pelin negru este recomandat contra hepatitelor, dischineziei biliare, colecistitei ÅŸi pentru profilaxia litiazei biliare.

Giardia, viermi intestinaliCel mai eficient remediu din flora noastră în această categorie de afecÅ£iuni este pelinul negru, care pe lângă faptul că secretă substanÅ£e extrem de toxice pentru viermi ÅŸi alÅ£i paraziÅ£i intestinali, are ÅŸi o puternică acÅ£iune de activare a peristaltismului tubului digestiv, favorizând eliminarea. Se administrează câte o linguriţă de pulbere de trei ori pe zi, înaintea meselor principale, în cure de 14 zile, cu 10 zile de pauză. 

Indigestie, gastrită hipo-acidă, balonare, flatulenţăNici o altă plantă nu se poate compara cu pelinul negru, atunci când este vorba de stimularea activităţii stomacului ÅŸi a digestiei. Preotul german Sebastien Kneipp spunea despre pelin că este cel mai bun purificator ÅŸi întăritor al sistemului digestiv, fiind eficient chiar ÅŸi la persoanele foarte în vârstă sau care suferă de afecÅ£iuni cronice. Pulberea mineralizată de pelin negru activează puternic secreÅ£ia de sucuri digestive ÅŸi peristaltismul (miÅŸcarea) tubului digestiv, normalizând digestia ÅŸi împiedicând apariÅ£ia dispepsiei, balonării, flatulenÅ£ei ÅŸi a altor tulburări digestive. Se ia câte o linguriţă de pulbere mineralizată de pelin negru, imediat dupa servirea mesei.

Diabet tip 2 – SubstanÅ£ele amare din pelinul negru previn declanÅŸarea diabetului de tip 2. În medicina populară din Irak ÅŸi Arabia Saudită se recurge frecvent la pelin pentru tratarea diabetului tip 2. Studiile farmacologice făcute pe ÅŸobolani au arătat în mod evident că părÅ£ile aeriene ale plantei produc o scădere a glicemiei. Din experienţă noastră rezultă că, după ingestia unei linguriÅ£e de pulbere mineralizată de pelin negru, are loc o scădere semnificativă a nivelului de glucoză în sânge. Efectul poate să dureze 5-8 ore, funcÅ£ie de cazul concret al bolii. Tratamentul în formă continuă  se stabileÅŸte prin  ajustarea frecvenÅ£ei administrării dozelor de pelin negru în funcÅ£ie de rezultatele obÅ£inute prin monitorizarea glicemiei.Efectul antidiabetic specific exercitat de pulberea mineralizată de pelin negru s-ar putea datora unei acÅ£iuni extrapancreatice, cum ar fi scăderea peptidelor diabetogene.

Hipertensiune arterială – Mai multe studii ÅŸtiinÅ£ifice, efectuate în Maroc, în cadrul Universităţii Moulay Ismail,  au certificat acÅ£iunea puternic hipotensivă ÅŸi diuretică a pelinului. Din experienţă noastră privind utilizarea pulberii mineralizate de pelin negru pentru scăderea tensiunii arteriale, rezultă că după doar câteva minute de la ingestia unei linguriÅ£e pline de pulbere, hipertensiunea arterială scade considerabil, ajungând la valori normale. SpecialiÅŸtii apreciază că efectul vasorelaxant ÅŸi cel inotrop negativ pot fi responsabile de acÅ£iunea antihipertensivă a pelinului negru.

Cancer ÅŸi leucemie – Dr.Hulda Regehr Clark, autoarea cărÅ£ii ,,Vindecarea tuturor formelor de cancer’’ a constatat că toate tipurile de cancer uman sunt asociate cu prezenÅ£a în organism a unui parazit periculos, numit trematod, care poate fi eliminat eficient folosind pelinul.  Îmbucurător este faptul că un studiu vast, condus de doctorii Narenda Singh ÅŸi Henry Lai, de la Universitatea Washington a concluzionat că pelinul combinat cu fier distruge 98% din celulele cancerului de plămân (un cancer extrem de agresiv), în doar 16 ore. Studiile care s-au desfăşurat în continuare, încurajate de acest rezultat excepÅ£ional, au demonstrat că ÅŸi în cazul altor tipuri de cancer (prostată, sân, intestine etc.) pelinul, combinat cu fier, distruge selectiv tumorile canceroase. De aceea, dr. Len Saput a numit pelinul ,,o bombă inteligentă pentru cancer’’. Ca sursă de fier, noi recomandăm pulberea de coacăze negre. Aceste fructe au cel mai ridicat conÅ£inut de fier dintre toate produsele vegetale ÅŸi, în plus, exercită o acÅ£iune anticancerigenă importantă prin prezenÅ£a în compoziÅ£ie a acidului elagic.

Dereglări menstruale Pelinul negru este utilizat de mult timp în medicină tradiÅ£ională pentru tratarea dereglărilor menstruale. Poate fi folosit sub formă de pulbere mineralizată în tratamentul amenoreelor (lipsa ciclului) ÅŸi dismenoreelor (dureri abdominale ÅŸi lombare la ciclu), datorită acÅ£iunii sale spasmolitice la nivelul micului bazin.

HalenăSe Å£ine în gură circa 10 minute o linguriţă de pulbere de pelin negru, amestecându-se bine cu salivă, după care se înghite cu apă. În scurt timp, mirosul urât din cavitatea bucală se disipează, iar respiraÅ£ia se împrospătează.

Imunitate Pulberea mineralizată de pelin negru creÅŸte capacitatea de rezistenţă a organismului faţă de bolile infecÅ£ioase (gripă, pneumonii), manifestând o acÅ£iune imunostimulatoare. Pe de altă parte, studii recente arată că substanÅ£ele hidrosolubilie din pelinul negru au o acÅ£iune imunosupresivă în vitro ÅŸi în vivo, putând fi utilizate în tratamentul unor boli autoimune.

InfecÅ£ie urinară Principalii compuÅŸi cu acÅ£iune antibacteriană din pelinul negru sunt flavonoidele, monoterpenele ÅŸi lactonele sescviterpenice. Cetonele monoterpenice  sunt active în infecÅ£iile mucopurulente, unde pe lângă proprietăţile antibacteriene se mai adaugă ÅŸi cele mucolitice, cito-histo-poietice sau cicatrizante. Astfel, la nivel tubului digestiv, pelinul negru distruge bacteria E-coli, iar acÅ£iunea  bactericidă se manifestă ÅŸi la nivelul cailor reno-urinare, contribuind din plin la vindecarea infecÅ£iilor urinare. In acest caz, se recomandă asocierea pelinului negru cu pulberea mineralizată de meriÅŸoare.

Retard mental, incapacitate de concentrare ÅŸi de memorarePelinul negru este un tonic cerebral puternic, fiind recunoscut pentru stimularea sistemului nervos central ÅŸi pentru combaterea eficientă a congestiei cerebrale. Cercetările în domeniu au demonstrat că pelinul negru înlătură tulburările de somn ÅŸi permite creierului să stocheze informaÅ£iile în timpul nopÅ£ii. Pulberea mineralizată de pelin negru are efecte remarcabile ÅŸi în cazul copiilor cu probleme grave de memorare ÅŸi de concentrare. Pentru tratarea acestei maladii, timp de trei săptămâni, se administrează în fiecare zi, câte o linguriţă de pulbere mineralizată de pelin negru, de 4 ori pe zi, în reprize distanÅ£ate la cel puÅ£in 4 ore.             

IntoxicaÅ£ii alimentare ÅŸi otrăviriDupă acordarea ajutorului de urgenţă ÅŸi stabilizarea pacientului, pentru revigorarea organismului ÅŸi îndepărtarea cât mai rapidă a sechelelor, se face o cură de 2 săptămâni cu pulbere mineralizată de pelin negru, din care se ia câte o linguriţă, de două ori pe zi. Pelinul negru este depurativ, stimulează ÅŸi tonifiază ficatul, favorizând eliminarea toxinelor rămase în organism.  

Lipsa poftei de mâncarePelinul negru, sub formă de pulbere minerlizată are un efect apetisant-digestiv ÅŸi acÅ£ionează prin mecanisme reflex-gustative ÅŸi anticipativ metabolice. Faza reflexă, care induce pofta de mâncare, nu afectează persoanele sănătoase, ci dor pacienÅ£ii la care secreÅ£ia reflexă este inhibată. Se administrează câte o linguriţă de pulbere, cu 30 de minute înaintea meselor principale. Este recomandabil să nu se folosească în cure mai lungi de 14  zile, cu 10 zile de pauză. Acest remediu are o acÅ£iune binefăcătoare ÅŸi în tratarea constipaÅ£iei atone ÅŸi a atoniei gastro-intestinale, afecÅ£iuni asociate cu lipsa poftei de mâncare.

Obezitate ÅŸi celulităProprietăţile digestive ÅŸi laxative, date de substanÅ£ele cu gust amărui din pelinul negru, determină activarea metabolismului grăsimilor, făcând dificilă depunerea lor pe coapse ÅŸi abdomen ÅŸi contribuind intens la înlăturarea celulitei.

Dureri de cap, vomismente, migrene Pelinul negru ajută la normalizarea circulaÅ£iei cerebrale, combate voma, înlătură tulburările digestive ÅŸi  biliare, care sunt adesea asociate cu migrenele. 

Detoxifiere Pelinul negru este un bun purificator ÅŸi întăritor al sistemului digestiv, fiind recunoscut ca un detoxifiant funcÅ£ional. Consumul de pulbere mineralizată de pelin negru reprezintă una dintre cele mai inteligente metode de detoxifiere a organismului, în special dacă se urmăreÅŸte ameliorarea sănătăţii colonului ÅŸi ficatului.

Febră, raceală ÅŸi gripă Febra este, de obicei, primul simptom al răcelii sau gripei, ÅŸi reprezintă semnalul că organismul lupta împotriva infecÅ£iei. Se recomandă repaus fizic, hidratarea abundentă, alimentaÅ£ia uÅŸoară (supă de zarzavat, cartofi fierÅ£i, fructe) ÅŸi se ia câte o  linguriţă de pulbere mineralizată de pelin negru de trei ori pe zi, până la dispariÅ£ia simptomelor.

Mod de administrare: În afara cazurilor precizate mai sus, pulberea mineralizată de pelin negru se ia de trei ori pe zi, câte o linguriţă,  înainte cu 15 minute de mesele principale. E recomandabil să se Å£ină sub limbă 10 minute, amestecându-se bine cu saliva din gură, după care se înghite cu apă. În general, curele cu pulberea mineralizată de pelin negru durează 14 de  zile, cu 10 zile de pauză, după care se pot relua.                   

Contraindicaţii şi precauţii:

  • Pelinul negru este contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează;
  • Nu se recomandă administrarea pelinului negru când se consumă alcool.

CondiÅ£ii de păstrare: După deschiderea borcanului ÅŸi administrarea pulberii, se recomandă închiderea imediată a borcanului ÅŸi păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină ÅŸi umezeală, la o temperatură sub 20 de grade Celsius ÅŸi o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, în condiÅ£iile respectării recomandărilor de păstrare. VerificaÅ£i data de expirare a produsului, înscrisă pe etichetă.

NOTÄ‚: Acest produs este obÈ›inut în condiÈ›ii organice, la temperatură ambiantă, fără utilizarea substanÈ›elor chimice de sinteză. Produsul este notificat de INSTITUTUL NAÈšIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE, fiind în conformitate cu prevedirile ordinului comun al M.A.P.D.R nr 1228/2005, al M.S. nr 244/2006 ÅŸi al A.N.S.V.S.A. nr 63/2006 privind aprobarea normelor tehnice privind comercializarea suplimentelor alimentare predozate de origine animală È™i vegetală È™i/sau a amestecurilor acestora cu vitamine, minerale È™i alti nutrienÈ›i. Produsul È™i procedeul de obÈ›inere sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru InvenÈ›ii È™i Mărci BucureÈ™ti.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
2 + 2 = ?

Pulbere de pelin negru

Georgeta Lungu

Cu un an in urma ,am avut ceva probleme cu vezica biliara si ficatul.Stare de disconfort ,balonari si stari usoare de voma .Am comandat acest grozav produs natural ,care de la prima lingurita a inceput sa-si faca treaba.Multumesc tuturor celor de la "Alimente geriatrice "pentru ca pot beneficia de un tratament natural datorita lor si chiar imi ajuta sa ma simt bine .

Produse similare care v-ar putea interesa: