Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

PĂDUCEL FRUCTE - pulbere mineralizată

PĂDUCEL FRUCTE - pulbere mineralizată
Galerie

ÎnchideGalerie

     Fructele de păducel, sub formă de pulbere mineralizată, reîntineresc inima și vasele de sânge, fiind recomandate ca remediu natural eficient pentru: angină pectorală, insuficiență cardiacă congestivă, tulburări de ritm cardiac (palpitații), recuperare după un infarct miocardic, ateroscleroză, hipertensiune arterială și tensiune arterială oscilantă. În plus, este recunoscută acțiunea sedativă a fructelor de păducel asupra sistemului nervos central, cu recomandări pentru tratarea stărilor de hiperexcitabilitate nervoasă, emotivitate excesivă, insomnie, coșmaruri și tulburări nervoase la menopauză.

Volum: 270 ml
Preț: 65 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:PĂDUCEL FRUCTE - pulbere mineralizată
Volum:270 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate *:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume *:
Email *:
Telefon *:
Adresa *:
Tip *: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata *
Accept termenii și condițiile site-ului
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Recomandă acest produs

 

     Fructele de păducel conțin 17 tipuri de flavonoide, taninuri catehice, derivati aminici, glucozide cianogenice, fructoză, sorbitol, elemente pectice, acizi grași esențiali, triterpene, cumarine, vitamine (C, B1, B2, B3), beta-caroten, minerale: calciu, fier, magneziu, sulf, siliciu, fosfor, zinc, crom, mangan.

     Fructele de păducel, sub formă de pulbere mineralizată, reîntineresc inima și vasele de sânge, fiind recomandate ca remediu natural eficient pentru: angină pectorală, insuficiență cardiacă congestivă, tulburări de ritm cardiac (palpitații), recuperare după un infarct miocardic, ateroscleroză, hipertensiune arterială și tensiune arterială oscilantă. În plus, este recunoscută acțiunea sedativă a fructelor de păducel asupra sistemului nervos central, cu recomandări pentru tratarea stărilor de hiperexcitabilitate nervoasă, emotivitate excesivă, insomnie, coșmaruri și tulburări nervoase la menopauză.

Angină pectorală – în cazul acestei maladii, se percepe o compresie strangulantă a inimii, pâna la durere. Durerea poate fi indusă de stres sau de scăderea cantității de oxigen care ajunge la țesuturile inimii. Într-un studiu, efectuat pe o perioadă de trei săptămâni asupra bolnavilor de angină pectorală, se arată că tratamentul cu păducel produce modificări pozitive ale oxigenării inimii și poate contribui la tratarea cauzei fundamentale a anginei. Se recomandă câte o linguriță de pulbere mineralizată de păducel fructe, pe stomacul gol, înaintea meselor principale ale zilei.

Insuficiență cardiacă congestivă – este o afecțiune a inimii care se manifestă prin dispnee, toleranță scăzută la efort, oboseală, tahicardie și edeme ale gleznelor. Aceste manifestări sunt rezultatul scăderii eficienței inimii și rolului negativ al aterosclerozei, care nu permite circulația adecvată a sângelui la nivelul inimii. Bazându-se pe mai multe studii de cercetare, comisia germană E recomandă utilizarea păducelului în tratarea insuficienței cardiace congestive. Aceste studii menționează că administrarea păducelului pe o perioadă de 8 săptămâni a îmbunătățit funcția inimii, a scăzut frecvența cardiacă și a crescut toleranță la efort. Se ia câte o linguriță de pulbere mineralizată de fructe de păducel, de patru ori pe zi, de preferință, pe stomacul gol.

Tulburări de ritm cardiac (palpitații) – pulberea mineralizată de fructe de păducel are un rol benefic în tratarea aritmiilor. Tratamentul durează 30 de zile și constă în administrare a trei lingurițe de pulbere pe zi, decalate între ele la 5 ore. În plus, se poate lua și simptomatic, pentru suprimarea imediată a crizei de aritmie.  

Recuperare după un infarct miocardic – cei care au suferit un infarct miocardic se află, de obicei, sub tratament medical alopat, pentru a se evita un nou infarct. Renumitul doctor Mark Stengler, specialist în medicină holistică, afirmă că, în acest caz, păducelul face ceva ce medicamentele obișnuite nu pot: îmbunătățește circulația în arterele coronare. Aceste mici artere hrănesc mușchiul cardiac, fapt deloc neglijabil, dacă luăm în considerare explicația conform căreia atacul de cord se produce atunci când țesutul cardiac nu primește o cantitate suficientă de sânge. Se recomandă câte o linguriță de pulbere mineralizată de păducel, de trei ori pe zi, cu 15 minute înaintea meselor principale.

Hipertensiune arterială și tensiune arterială oscilantă – conform unei comunicări științifice, publicate în prestigiosul editorial Lawrence Review of Natural Products, păducelul combate hipertensiunea arterială prin dilatarea vaselor de sânge, mai ales a arterelor coronare. În plus, păducelul are un efect diuretic blând, care scade cantitatea de apă din sânge, diminuând astfel volumul sângelui și presiunea arterială. Studiile de cercetare au demonstrat rolul benefic al păducelului și în stabilizarea tensiunii arteriale. Acest produs acționează atât în cazul hipertensiunii, cât și în cazul hipotensiunii. Se recomandă să se administreze câte o linguriță plină de păducel, de două ori pe zi, dimineața și seara. Pulberea mineralizată de fructe de păducel poate fi asociată cu pulbere de ardei iute, pelin negru sau țelină frunze, în vederea creșterii eficienței.

Nervozitate, hiperemotivitate, insomnie – Candace B. Pert, doctor în medicină, autoarea cărții “The Molecules of Emotion”, confirmă, prin cercetări proprii, conexiunea inimă/emoție, susținută de medicina chinezească. Concluzia sa este că inima nu este numai un organ care pompează sângele, ci, în egală măsură, este un organ cu receptori pentru o gamă largă de hormoni și neuropeptide, care afectează emoțiile și activitatea cerebrală. Astfel, păducelul, recunoscut ca “planta inimii”, este un excelent nevrin, cu efecte binefăcătoare asupra stărilor de nervozitate, iritabilitate, anxietate, hiperemotivitate, insomnie, vise urate, etc.  În practica medicală sunt date exemple de folosire cu succes a păducelului pentru copiii și adulții irascibili, care nu pot sta liniștiți, sunt agitați, nu se pot opri din vorbit, sunt distrugători și nu au capacitatea de a se concentra. În acest caz, se administrează câte o linguriță de pulbere de păducel de patru ori pe zi. De asemenea, este descrisă utilizarea păducelului în hiperemotivitate și insomnie. Pentru calmarea emoțiilor puternice se recomandă să se ia o linguriță de pulbere mineralizată de fructe de păducel, de două ori pe zi, iar pentru insomnie, o linguriță înainte de culcare. Tristețea profundă, supărarea copleșitoare și “inimile frânte” se tratează clinic cu pulbere mineralizată de păducel, luându-se 2-4 lingurițe pe zi, funcție de gravitatea afecțiunilor. Față de medicamentele alopate, păducelul nu are efectele secundare și funcționează eficient.

Premenopauză și menopauză – pulberea mineralizată de fructe de păducel tonifiază și calmează în cazul tulburărilor congestive la premenopauză și menopauză, cum ar fi durerile de cap, iritabilitate, bufeuri, schimbarea bruscă a simptomelor emoționale, amețeli, etc. Prin acțiunea sa, păducelul hrănește inima și nervii, diminuează crampele, echilibrează hormonii, fortifică oasele, suprimă insomnia, calmează bufeurile și transpirația, combate retenția de apă și palpitațiile cardiace. Se administrează sublingual câte o linguriță de pulbere, de patru ori pe zi.

Alte recomandări – fructele de păducel, sub formă de pulbere mineralizată, sunt recomandate și pentru stimularea imunității, boli ale faringelui, diaree, albuminurie, litiază urinară și leucoree.

Mod de administrare:  în afara cazurilor precizate mai sus, se ia câte o linguriță plină de pulbere mineralizată de păducel fructe, de 3 ori pe zi, înainte cu 15 minute de mesele principale. E recomandabil să se țină sub limbă 10 minute, amestecându-se bine cu saliva din gură și cu puțină apă, după care se înghite cu un pahar de apă.                        

Condiții de păstrare: după deschiderea borcanului și administrarea pulberii, se recomandă închiderea imediată a borcanului și păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină și umezeală, la o temperatură sub 20 de grade Celsius și o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, în condițiile respectării recomandărilor de păstrare. Verificați data de expirare a produsului, înscrisă pe etichetă.

NOTĂ: Acest produs este obținut în condiții organice, la temperatură ambiantă, fără utilizarea substanțelor chimice de sinteză. Produsul este notificat de INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE, fiind în conformitate cu prevedirile ordinului comun al M.A.P.D.R nr 1228/2005, al M.S. nr 244/2006 și al A.N.S.V.S.A. nr 63/2006 privind aprobarea normelor tehnice privind comercializarea suplimentelor alimentare predozate de origine animală și vegetală și/sau a amestecurilor acestora cu vitamine, minerale și alți nutrienți. Produsul și procedeul de obținere sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
2 + 2 = ?

Produse similare care v-ar putea interesa: