Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

PĂDUCEL FRUCTE - pulbere mineralizată

PĂDUCEL FRUCTE - pulbere mineralizată
Galerie

ÎnchideGalerie

     Fructele de păducel, sub formă de pulbere mineralizată, reîntineresc inima şi vasele de sânge, fiind recomandate ca remediu  natural eficient pentru: angină pectorală, insuficienţă cardiacă congestivă, tulburări de ritm cardiac (palpitaţii), recuperare după un infarct miocardic, ateroscleroză, hipertensiune arterială şi tensiune arterială oscilantă. În plus, este recunoscută acţiunea sedativă a fructelor de păducel asupra sistemului nervos central, cu recomandări pentru tratarea stărilor de hiperexcitabilitate nervoasă, emotivitate excesivă, insomnie, coşmaruri şi tulburări nervoase la menopauză.

Volum: 270 ml
Preț: 59 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:PĂDUCEL FRUCTE - pulbere mineralizată
Volum:270 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate *:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume *:
Email *:
Telefon *:
Adresa *:
Tip *: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata *
Accept termenii și condițiile site-ului
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Recomandă acest produs

 

     Fructele de păducel conțin 17 tipuri de flavonoide, taninuri catehice, derivaţi aminici, glucozide cianogenice, fructoză, sorbitol, elemente pectice, acizi graşi esenţiali, triterpene, cumarine, vitamine (C, B1, B2, B3), beta-caroten, minerale: calciu, fier, magneziu, sulf, siliciu, fosfor, zinc, crom, mangan.

     Fructele de păducel, sub formă de pulbere mineralizată, reîntineresc inima şi vasele de sânge, fiind recomandate ca remediu  natural eficient pentru: angină pectorală, insuficienţă cardiacă congestivă, tulburări de ritm cardiac (palpitaţii), recuperare după un infarct miocardic, ateroscleroză, hipertensiune arterială şi tensiune arterială oscilantă. În plus, este recunoscută acţiunea sedativă a fructelor de păducel asupra sistemului nervos central, cu recomandări pentru tratarea stărilor de hiperexcitabilitate nervoasă, emotivitate excesivă, insomnie, coşmaruri şi tulburări nervoase la menopauză.

Angină pectorală – În cazul acestei maladii, se percepe o compresie strangulantă a inimii, pâna la durere. Durerea poate fi indusă de stres sau de scăderea cantităţii de oxigen care ajunge la ţesuturile inimii. Într-un studiu, efectuat pe o perioada de 3 săptămâni asupra bolnavilor de angină pectorală, se arată că tratamentul cu păducel produce modificări pozitive ale oxigenării inimii şi poate contribui la tratarea cauzei fundamentale a anginei. Se recomandă câte o linguriţă de pulbere mineralizată de păducel fructe, pe stomacul gol, înaintea meselor principale ale zilei.

Insuficienţă cardiacă congestivă – Este o afecţiune a inimii care se manifestă prin dispnee, toleranţă scăzută la efort, oboseală, tahicardie şi edeme ale gleznelor. Aceste manifestări sunt rezultatul scăderii eficienţei inimii şi rolului negativ al aterosclerozei, care nu permite circulaţia adecvată a sângelui la nivelul inimii. Bazându-se pe mai multe studii de cercetare, Comisia germană E recomandă utilizarea păducelului în tratarea insuficienţei cardiace congestive. Aceste studii menţionează că administrarea păducelului pe o perioada de 8 saptamâni a îmbunătăţit funcţia inimii, a scăzut frecvenţa cardiacă şi a crescut toleranţă la efort. Se ia câte o linguriţă de pulbere mineralizată de fructe de păducel, de 4 ori pe zi, de preferinţă, pe stomacul gol.

Tulburări de ritm cardiac (palpitaţii) – Pulberea mineralizată de fructe de păducel are un  rol benefic în tratarea aritmiilor. Tratamentul durează 30 de zile şi constă în administrare a 3 linguriţe de pulbere pe zi, decalate între ele la 5 ore. În plus, se poate lua şi simptomatic, pentru suprimarea imediată a crizei de aritmie.  

Recuperare după un infarct miocardic – Cei care au suferit un infarct miocardic se află, de obicei, sub tratament medical alopat, pentru a se evita un nou infarct. Renumitul doctor Mark Stengler, specialist în medicină holistică, afirmă că, în acest caz, păducelul face ceva ce medicamentele obişnuite nu pot : îmbunătăţeşte circulaţia în arterele coronare. Aceste mici artere hrănesc muşchiul cardiac, fapt deloc neglijabil, dacă luăm în considerare explicaţia conform căreia atacul de cord se produce atunci când ţesutul cardiac nu primeşte o cantitate suficientă de sânge. Se recomandă câte o linguriţă de pulbere mineralizată de păducel, de trei ori pe zi, cu 15 minute înaintea meselor principale.

Hipertensiune arterială şi tensiune arterială oscilantă – Conform unei comunicări ştiinţifice, publicate în prestigiosul editorial  Lawrence Review of Natural Products, păducelul combate hipertensiunea arterială prin dilatarea vaselor de sânge, mai ales a arterelor coronare. În plus, păducelul are un efect diuretic blând, care scade cantitatea de apă din sânge, diminuând astfel volumul sângelui şi presiunea arterială. Studiile de cercetare au demonstrat  rolul benefic al păducelului şi  în stabilizarea tensiunii arteriale. Acest produs acţionează atât în cazul hipertensiunii, cât şi în cazul hipotensiunii. Se recomandă  să se administreze  câte o linguriţă plină de păducel, de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. Pulberea mineralizată de fructe de păducel poate fi asociată cu pulbere de ardei iute, pelin negru sau ţelină frunze, în vederea creşterii eficienţei.

Nervozitate, hiperemotivitate, insomnie  – Candace B. Pert, doctor în medicină, autoarea  cărţii ,,The Molecules of Emotion’’, confirmă, prin cercetări proprii, conexiunea inima / emoţie, susţinută de medicină chinezească. Concluzia sa este că inima nu este numai un organ care pompează sângele, ci, în egală măsură, este un organ cu receptori pentru o gamă largă de hormoni şi neuropeptide, care afectează emoţiile şi activitatea cerebrală. Astfel, păducelul, recunoscut ca ,,planta inimii’’, este un excelent nevrin, cu efecte binefăcătoare asupra stărilor de nervozitate, iritabilitate, anxietate, hiperemotivitate, insomnie, vise urâte etc.  În practica medicală sunt date exemple de folosire cu succes a păducelului pentru copiii şi adulţii irascibili, care nu pot sta liniştiţi, sunt agitaţi, nu se pot opri din vorbit, sunt distrugători şi nu au capacitatea de a se concentra. În acest caz, se administrează câte o linguriţă de pulbere de păducel  de 4 ori pe zi. De asemenea, este descrisă utilizarea păducelului în hiperemotivitate şi insomnie. Pentru  calmarea emoţiilor puternice se recomandă să se ia o linguriţă de pulbere mineralizată de fructe de păducel, de două ori pe zi, iar pentru insomnie, o linguriţă înainte de culcare. Tristeţea profundă, supărarea copleşitoare şi ,,inimile frânte’’ se tratează clinic cu pulbere mineralizată de păducel, luându-se 2-4 linguriţe pe zi, funcţie de gravitatea afecţiunilor. Faţă de medicamentele alopate, păducelul nu are efectele secundare şi funcţionează eficient.

Premenopauză şi menopauză  –  Pulberea mineralizată de fructe de păducel tonifiază şi calmează în cazul tulburărilor congestive la premenopauză şi menopauză, cum ar fi durerile de cap, iritabilitate, bufeuri, schimbarea bruscă a simptomelor emoţionale, ameţeli etc. Prin acţiunea sa, păducelul hrăneşte inima şi nervii, diminuează crampele, echilibrează hormonii, fortifică oasele, suprimă insomnia, calmează bufeurile şi transpiraţia, combate retenţia de apă şi palpitaţiile cardiace. Se administrează sublingual câte o linguriţă de pulbere, de 4 ori pe zi.

Alte recomandări – Fructele de păducel, sub formă de pulbere mineralizată,  sunt recomandate şi pentru stimularea imunităţii, boli ale faringelui, diaree, albuminurie, litiază urinară şi leucoree.

Mod de administrare:  În afară cazurilor precizate mai sus, se ia câte o linguriţă plină de pulbere mineralizată de păducel fructe, de 3 ori pe zi, înainte cu 15 minute de mesele principale. E recomandabil să se ţină sub limbă 10 minute, amestecându-se bine cu saliva din gură şi cu puţină apă, după care se înghite cu un pahar de  apă.                        

Condiţii de păstrare: După deschiderea borcanului şi administrarea pulberii, se recomandă închiderea imediată a borcanului şi păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumina şi umezeală, la o temperatură sub 20 de grade Celsius şi o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, în condiţiile respectării recomandărilor de păstrare. Verificaţi data de expirare a produsului, înscrisă pe etichetă.

NOTĂ: Acest produs este obținut în condiții organice, la temperatură ambiantă, fără utilizarea substanțelor chimice de sinteză. Produsul este notificat de INSTITUTUL NAŢIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE, fiind în conformitate cu prevedirile ordinului comun al M.A.P.D.R nr 1228/2005, al M.S. nr 244/2006 şi al A.N.S.V.S.A. nr 63/2006 privind aprobarea normelor tehnice privind comercializarea suplimentelor alimentare predozate de origine animală și vegetală și/sau a amestecurilor acestora cu vitamine, minerale și alți nutrienți. Produsul și procedeul de obținere sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
2 + 2 = ?

Produse similare care v-ar putea interesa: