Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

MUGURI DE BRAD - pulbere mineralizată

MUGURI DE BRAD - pulbere mineralizată
Galerie

ÎnchideGalerie

     Pulberea mineralizată de muguri de brad exercită o acțiune remarcabilă de reconstrucție a oaselor și articulațiilor, de combatere a osteoporozei, de reînnoire a sângelui și de curățare a aparatului digestiv și excretor. Are un efect rapid asupra durerilor articulare și musculare, asanează organismul, stimulează imunitatea și ne ajută să menținem o greutate corporală potrivită. Prin acțiunea sa excepțională, de vindecare și întinerire, pulberea mineralizată de muguri de brad transferă în organismul uman tinerețea și frumusețea magică a bradului.    

Volum: 270 ml
Preț: 65 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:MUGURI DE BRAD - pulbere mineralizată
Volum:270 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate *:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume *:
Email *:
Telefon *:
Adresa *:
Tip *: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata *
Accept termenii și condițiile site-ului
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Recomandă acest produs

 

     În compoziția pulberii mineralizate de muguri de brad se găsesc: proantocianidine (taninuri condensate), rezine, uleiuri eterice, monoterpene, acizi organici, substanțe amare, ceruri, fitoncide (antibiotice vegetale), gume, calciu, magneziu, potasiu, siliciu, sulf, fier, cupru, carotenoide și vitaminele: C, B1, B2, E, PP și K.

     Pulberea mineralizată de muguri de brad exercită o acțiune remarcabilă de reconstrucție a oaselor și articulațiilor, de combatere a osteoporozei, de reînnoire a sângelui și de curățare a aparatului digestiv și excretor. Are un efect rapid asupra durerilor articulare și musculare, asanează organismul, stimulează imunitatea și ne ajută să menținem o greutate corporală potrivită. Prin acțiunea sa excepțională, de vindecare și întinerire, pulberea mineralizată de muguri de brad transferă în organismul uman tinerețea și frumusețea magică a bradului.    

Dureri articulare, artrite, artroze – prin exercitarea unei acțiuni regeneratoare, analgezice și antiinflamatoare asupra cartilagiilor, mugurii de brad reprezintă un remediu natural rapid și eficient pentru durerile articulare. În general, după doar câteva zile de administrare a pulberii mineralizate de muguri de brad, durerile scad în intensitate. Tratamentul trebuie însă continuat minim 3 luni, pentru a consolida rezultatul și pentru suprimarea cauzei care a generat durerea.

Osteoporoză, demineralizare, parodontoză – mugurii de brad determină remineralizarea și regenerarea țesutului osos, îmbunătățind arhitectura, densitatea și rezistența osului. Consumul de muguri de brad previne carența minerală și contribuie, în asociere cu pulberea mineralizată de ardei iute, la combaterea cariilor dentare și a parodontozei.

Dureri musculare – mugurii de brad, sub formă de pulbere mineralizată, pot fi utilizați cu bune rezultate în tratamentul leziunilor musculare, prin exercitarea unei triple acțiuni: analgezice, trofice și relaxante.

Tratarea mușchilor netezi și conjunctivi – revigorarea și regenerarea mușchilor netezi, care înconjoară vasele sanguine poate fi obținută cu succes prin consumul de muguri de brad. Facem referire mai ales la venele afectate de varice, precum și la tratarea mușchilor conjunctivi ai ochilor.

Anemie – mugurii de brad au efecte puternice de vitaminizare și mineralizare a organismului. Este recunoscută acțiunea de stimulare a eritropoiezei (procesul de formare a globulelor roșii din sânge) și de reglare corectă a metabolismului prin aportul mugurilor de brad.

Curățare intestine și detoxifiere – pulberea mineralizată de muguri de brad determină o acțiune de precipitare a proteinelor lipite nesănătos de tubul digestiv și conduce la o eliminare eficientă a toxinelor din organism. Concomitent, are loc și o distrugere rapidă a unor microorganisme patogene de la nivelul tubului digestiv. La începutul tratamentului, se elimină materii fecale și gaze urât mirositoare, fapt ce nu trebuie să constituie motiv de îngrijorare, deoarece este un semn pozitiv că remediul își face pe deplin datoria de curățare și detoxifiere a colonului.                   

Cancer – în anul 2000, cercetatorii de la laboratorul de fiziologie experimentală a Universității din Ioannina, Grecia, au studiat proprietățile anticarcinogenice ale mugurilor de brad și ale altor plante medicinale. Rezultatele studiului au indicat că subsțantele active din mugurii de brad posedă efecte anticarcinogenice reale, documentate prin acțiunea antiproliferativă asupra celulelor maligne, reducerea ratei de creștere tumorală și prelungirea vieții. Cercetătorii au presupus ca efectele antiproliferative ale mugurilor de brad s-ar datora monoterpenelor din compoziție.

Supraponderabilitate – se recomandă o cură de slăbire inedită, de minim o lună, consumând zilnic câte o linguriță de pulbere mineralizată de muguri de brad, cu un sfert de oră înainte de fiecare masă. Pulberea se amestecă îndelung cu saliva din gură, iar apoi se înghite cu puțină apă. Efectul îmbucurător este reducerea considerabilă a apetitului alimentar, datorită rezinelor din compoziție. Prin reducerea apetitului, vom mânca mai puțin și ne vom atinge indubitabil obiectivul de diminuare a greutății corporale.

Afecțiuni reno-urinare – rezinele, proantocianidinele și fitoncidele (antibioticele vegetale) din compoziția pulberii mineralizate de muguri de brad au o acțiune curativă blândă, asupra bolilor reno-urinare, cum ar fi cistita, nefrita, microlitiazele și infecțiile urinare. Tratamentul durează minim o lună.

Stimulare gonade – studiile de cercetare au demonstrat că fitohormonii și uleiul eteric din mugurii de brad au o acțiune evidentă de stimulare a gonadelor (glandele sexuale embrionare). Aceste substanțe naturale ajută mai ales la reglarea balanței hormonale sexuale la femei, intervenind ca tonic și revigorant sexual și redând, în unele cazuri, fertilitatea.

Hemoroizi – prin acțiunea sa benefică asupra mușchilor netezi care înconjoară vasele sanguine, pulberea mineralizată de muguri de brad s-a dovedit benefică și în cazul hemoroizilor. Ca efect, venele ano-rectale, afectate de acest tip de varice, îți îmbunătățesc structura de rezistență și nu mai permit o dilatare patologică la acest nivel. În plus, mugurii de brad generează în organism o acțiune complexă: descongestionantă, antiinflamatoare, antibacteriană și antivirală, care conduce la o însănatoșire durabilă a venelor afectate de boala hemoroidală.

Întinerire și regenerare celulară  – mugurii de brad asigură organismului o incredibilă bogăție de elementele nutritive, care reprezintă cărămizile de bază ale reconstrucției celulare și întineririi. În fiecare clipă, mii de celule din organismul nostru mor și trebuie înlocuite cu altele noi. Celulele meristem din mugurii de brad exercită o acțiune intensă de înnoire celulară. Proantocianidinele, alături de fitohormoni, vitamine și enzime, anihilează radicalii liberi, apărând organismul de îmbătrânire. Grație mugurilor de brad, oasele noastre vor fi mai puternice, articulațiile mai flexibile, dinții mai sănătoși, vederea mai bună, vasele de sânge mai rezistente și mai elastice, digestia mult îmbunătațită, iar tonusul general, pozitiv.

Mod de administrare: în afara cazurilor precizate mai sus, pulberea mineralizată de muguri de brad se ia de trei ori pe zi, câte o linguriță plină, înainte cu 15 minute de mesele principale. E recomandabil să se țină în gură și să se amestece cu salivă timp de 10 minute, după care se înghite cu un pahar de apă. Pentru accelerarea acțiunii benefice, vă recomandăm să asociați pulberea mineralizată de muguri de brad cu pulberea mineralizată de ardei iute, pelin negru sau coacăze negre (aceasta fiind adminstrată după masă).

Condiții de păstrare: după deschiderea borcanului și administrarea pulberii, se recomandă închiderea borcanului și păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină și umezeală, la o temperatură sub 20 de grade Celsius și o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, în condițiile respectării recomandărilor de păstrare. Verificați data de expirare a produsului, înscrisă pe etichetă.

Notă: acest produs este obținut în condiții organice, la temperatură ambiantă, fără utilizarea substanțelor chimice de sinteză. Produsul este notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, fiind în conformitate cu prevedirile ordinului comun al M.A.P.D.R nr 1228/2005, al M.S. Nr 244/2006 și al A.N.S.V.S.A. nr 63/2006 privind aprobarea normelor tehnice privind comercializarea suplimentelor alimentare predozate de origine animală și vegetală și/sau a amestecurilor acestora cu vitamine, minerale și alți nutrienți. Produsul și procedeul de obținere sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
2 + 2 = ?

Produse similare care v-ar putea interesa: