Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

MERIȘOARE - pulbere mineralizată

MERIȘOARE - pulbere mineralizată
Galerie

ÎnchideGalerie

     Pulberea mineralizată de merișoare are o acțiune antiinfecțiosă eficientă pentru căile urinare, digestive și respiratorii, fiind un remediu valoros pentru dobândirea imunității, tratarea infecțiilor urinare, litiazei renale, ulcerului gastroduodenal, diareei, colitei și a virozelor respiratorii. Ea permite restabilirea echilibrului hormonal pentru organismul feminin și se constituie într-un anticancerigen redutabil pentru țesuturile epiteliale din sân, cervix, esofag, uter și ovare. Merișoarele sunt eficiente și în tratarea prostatitei și a diabetului tip 2. Antocianozidele din merișoare participă intens la întârzierea procesului de îmbătrânire celulară și la reînnoirea sănătoasă a țesuturilor, prin efectul lor puternic antioxidant și regenerator.

Volum: 270 ml
Preț: 65 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:MERIȘOARE - pulbere mineralizată
Volum:270 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate *:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume *:
Email *:
Telefon *:
Adresa *:
Tip *: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata *
Accept termenii și condițiile site-ului
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Recomandă acest produs

 

     În compoziția pulberii mineralizate de fructe de merișor se găsesc cantități importante de vitamine: C, B1, B2, B3, provitamina A, minerale: potasiu, calciu, magneziu, sulf, siliciu și mangan, fitonutrienți: antocianozide, flavonoide (quercitina și resveratrol), taninuri, alcool alifatic, aldehide, acizi organici (benzoic, siringic, ursolic, pomolic, cumaric, sinapic, cafeic, ferulic, elagic) și polifenoliglicozide. Conform unui studiu publicat în Journal of Agriculture and Food Chemistry, merișoarele conțin mai mulți antioxidanți fenolici decât 19 din cele mai consumate fructe pe plan mondial.

     Pulberea mineralizată de merișoare are o acțiune antiinfecțiosă eficientă pentru căile urinare, digestive și respiratorii, fiind un remediu valoros pentru dobândirea imunității, tratarea infecțiilor urinare, litiazei renale, ulcerului gastroduodenal, diareei, colitei și a virozelor respiratorii. Ea permite restabilirea echilibrului hormonal pentru organismul feminin și se constituie într-un anticancerigen redutabil pentru țesuturile epiteliale din sân, cervix, esofag, uter și ovare. Merișoarele sunt eficiente și în tratarea prostatitei și a diabetului tip 2. Antocianozidele din merișoare participă intens la întârzierea procesului de îmbătrânire celulară și la reînnoirea sănătoasă a țesuturilor, prin efectul lor puternic antioxidant și regenerator.

Imunitate – merișoarele activează sistemul imunitar și stimulează metabolismul,  generând o acțiune antiinfecțiosă, deosebit de  eficientă pentru căile respiratorii, digestive și urinare. Pulberea mineralizată de merișoare nu doar că ajută la eliminarea infecțiilor respiratorii, digestive și reno-urinare, dar are și efect antiinflamator și cicatrizant.

Infecții urinare – un studiu făcut în Finlanda, sub conducerea profesorului universitar dr. Tero Kontiokari, a demonstrat că merișoarele, administrate de 5 ori pe săptămână, vreme de minim 3 luni, duc la o reducere semnificativă a incidenței cistitelor bacteriene. În studiul finlandez, făcut pe 150 de femei care sufereau de cistită recidivantă, tratamentul cu merișoare a fost asociat cu iaurtul bifidus, cele două remedii acționând perfect în tandem.

Litiază renală – un studiu american realizat în 2006 arată că administrarea merișoarelor și consumul a minimum 2 litri de apă pe zi reduce cu până la 60% riscul apariției diferitelor tipuri de litiază renală. Explicația acestei acțiuni constă în efectul diuretic și antiinflamator renal al fructelor de merișor. Pulberea mineralizată de merișoare se consumă câte o linguriță plină de patru ori pe zi, în cure de minim 10 săptămâni.

Dereglări menstruale – merișoarele de munte acționează la nivelul sistemului hormonal feminin prin aportul de estradiol natural, care asigură o reglare corectă a ciclului menstrual. Doctorul Pol Henry, fondatorul gemoterapiei, recomandă merișoarele pentru curățarea deșeurilor depuse pe țesuturile aparatului uro-genital. Studiile medicale din ultimii ani confirmă faptul că merișoarele de munte sunt eficiente în tratarea fibroamelor și chisturilor ovariene. De asemenea, este cunoscut faptul că merișoarele acționează ca dezinfectant la nivelul aparatului reno-urinar și digestiv.

Tulburări de menopauză – pulberea mineralizată de merișoare conține din abundență quercitină, care este un fitohormon cu însușirea de a acționa la fel ca estrogenul din organismul feminin, dar fără efecte secundare. Așadar, prin acțiunea acestui fitohormon natural sunt înlăturate simptomele specifice menopauzei (bufeuri, tulburări nervoase, transpirații nocturne). Pulberea mineralizată de merișoare împiedică demineralizarea sistemului osos, asigură o bună asimilare a calciului, previne formarea fibroamelor uterine și inhibă dezvoltarea celulelor canceroase.

Prostatită – un studiu publicat în anul 1998 în the New England Journal of Medicine demonstrează că merișoarele împiedică cilii bacteriilor patogene să se fixeze pe pereții tractului urinar. Astfel, în cazul ingestiei de merișoare, temuta bacterie e-coli nu are nicio șansă să infecteze uretra și prostata. Cercetări mai recente au scos în evidență faptul că merișoarele ameliorează în mod semnificativ starea generală a prostatei, având la acest nivel și o activitate anticanceroasă remarcabilă.

Cancer și leucemie – merișoarele conțin o substanță fitochimică care dezactivează enzima ornitin decarboxilază (odc). Această enzimă este folosită de celulele precanceroase pentru a asambla proteinele pe care se multiplică și se răspândește în țesuturile epiteliale din sân, cervix, esofag, uter și ovare. Legat de acest aspect, epidemiologii au recunoscut că ratele de cancer de sân sunt mai mici în țările în care sunt consumate în mod regulat merișoare de munte. Cercetătorii de la departamentul american al agriculturii au raportat că merișoarele de munte au un potențial ridicat de captare a radicalilor liberi, carcinogeni. Ei au menționat că merișoarele de munte au fost capabile de a suprima o transformare neoplazică indusă celulelor aferente țesuturilor de șoareci. Aceiași cercetători americani au afirmat că substanțele active din merișoarele de munte pot induce apoptoza (moartea) celulelor canceroase aferente leucemiei la om.

Diabet tip 2 – în mod empiric, se cunoștea de mult timp că merișoarele au efect hipoglicemiant și ajută la stabilizarea glicemiei în cazul diabetului tip 2. Cercetătorii de la universitatea Lund din Suedia au demonstrat în mod științific că merisoarele, adăugate în dieta zilnică, au efecte deosebite asupra sănătății: diminuează glicemia, stabilizează insuliaă și contribuie la slăbit.

Ulcer gastroduodenal – activitatea antibiotică a fructelor de merișor a fost descoperită de un grup de cercetători finlandezi. Rezultatele studiului de cercetare arată că merișoarele inhibă creșterea câtorva bacterii și drojdii patogene, inclusiv helicobacter pylori. Putem vorbi astfel de efectul de anihilare a bacteriei care produce, de obicei, ulcerul gastroduodenal. Se pare că responsabile pentru acest beneficiu medical de excepție sunt antocianozidele din merișoare.

Colită si diaree – taninurile prezente în merișoare au o acțiune antibacteriană la nivelul intestinului și, totodată, au o acțiune astringentă, care normalizează tranzitul intestinal.

Viroze respiratorii – dacă ținem mai mult timp în gură pulbere mineralizată de merișoare, atunci când simțim primele senzații de iritație la nivelul gâtului sau al căilor respiratorii superioare, acest remediu pune ,,pe fugă" virozele respiratorii.

Gingivite, stomatite, parodontoză – pulberea mineralizată de merișoarele ajută la eliminarea infecțiilor la nivelul mucoasei bucale și are un efect antiinflamator și cicatrizant. Principiile active din merișoare distrug microbii cantonați în placa bacteriană și previn astfel instalarea bolii parodontale.

Celulită – merișoarele stimulează circulația sângelui și luptă împotriva îmbătrânirii celulelor, datorită proprietăților antioxidante. În același timp, pulberea mineralizată de merișoare accelerează metabolismul, favorizează slabirea și împiedică depunerea grăsimilor pe coapse sau abdomen.

Întinerirea celulară a țesuturilor – antocianozidele din merișoare participă intens la întârzierea procesului de îmbătrânire celulară și la reînnoirea sănătoasă a țesuturilor, prin efectul lor puternic antioxidant. Funcția detoxifiantă și regeneratoare a pulberii mineralizate de merișoare are efecte pozitive asupra tenului, care devine mai curat și mai sănătos. În plus, din pulberea de merișoare se poate face cu apă o mască umedă, de tip cosmetic. Aplicată pe față, această mască hrănește țesuturile în profunzime. Abundența de vitamine, minerale și fitonutrienți din pulberea de merișoare ajută la refacerea rapidă a pielii îmbâcsite și generează o nuanță trandafirie naturală, specifică unui ten tânăr.

Mod de administrare: în afara cazurilor precizate mai sus, se ia câte o linguriță plină de 3 ori pe zi, înainte cu 10-15 minute de mesele principale. E recomandabil să se țină sub limbă 10 minute, amestecându-se bine cu saliva din gură, după care se înghite cu apă.

Condiții de păstrare: după deschiderea borcanului și administrarea pulberii, se recomandă închiderea imediată a borcanului și păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină și umezeală, la o temperatură sub 20 de grade Celsius și o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, în condițiile respectării recomandărilor de păstrare. Verificați data de expirare a produsului, înscrisă pe etichetă.

NOTĂ: Acest produs este obținut în condiții organice, la temperatură ambiantă, fără utilizarea substanțelor chimice de sinteză. Produsul este notificat de INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE, fiind în conformitate cu prevedirile ordinului comun al M.A.P.D.R nr 1228/2005, al M.S. nr 244/2006 și al A.N.S.V.S.A. nr 63/2006 privind aprobarea normelor tehnice privind comercializarea suplimentelor alimentare predozate de origine animală și vegetală și/sau a amestecurilor acestora cu vitamine, minerale și alți nutrienți. Produsul și procedeul de obținere sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
2 + 2 = ?

Produse similare care v-ar putea interesa: