Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

MERIȘOARE - pulbere mineralizată

MERIȘOARE - pulbere mineralizată
Galerie

ÎnchideGalerie

     Pulberea mineralizată de merişoare are o acţiune antiinfecţiosă eficientă pentru căile urinare, digestive  şi respiratorii, fiind un remediu valoros pentru dobândirea imunităţii, tratarea infecţiilor urinare, litiazei renale, ulcerului gastroduodenal, diareei, colitei şi a virozelor respiratorii. Ea permite restabilirea echilibrului  hormonal pentru organismul feminin şi se constituie într-un anticancerigen redutabil pentru ţesuturile epiteliale din sân, cervix, esofag, uter şi ovarele. Merişoarele sunt eficiente şi în tratarea prostatitei şi a diabetului tip 2. Antocianozidele din merişoare participă intens la întârzierea procesului de îmbătrânire celulară şi la reînnoirea sănătoasă a ţesuturilor, prin efectul lor puternic antioxidant şi regenerator.

Volum: 270 ml
Preț: 59 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:MERIȘOARE - pulbere mineralizată
Volum:270 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate *:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume *:
Email *:
Telefon *:
Adresa *:
Tip *: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata *
Accept termenii și condițiile site-ului
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Recomandă acest produs

 

      În compoziţia pulberii mineralizate de fructe de merișor se găsesc cantităţi importante  de  vitamine : C, B1, B2, B3,  provitamina A, minerale: potasiu, calciu, magneziu, sulf, siliciu și mangan, fitonutrienţi: antocianozide, flavonoide (quercitina şi resveratrol), taninuri, alcool alifatic, aldehide, acizi organici (benzoic, siringic, ursolic, pomolic, cumaric, sinapic, cafeic, ferulic, elagic) și polifenoliglicozide. Conform unui studiu publicat în Journal of Agriculture and Food Chemistry, merișoarele conțin mai mulți antioxidanți fenolici decât 19 din cele mai consumate fructe pe plan mondial.

      Pulberea mineralizată de merişoare are o acţiune antiinfecţiosă eficientă pentru căile urinare, digestive  şi respiratorii, fiind un remediu valoros pentru dobândirea imunităţii, tratarea infecţiilor urinare, litiazei renale, ulcerului gastroduodenal, diareei, colitei şi a virozelor respiratorii. Ea permite restabilirea echilibrului  hormonal pentru organismul feminin şi se constituie într-un anticancerigen redutabil pentru ţesuturile epiteliale din sân, cervix, esofag, uter şi ovarele. Merişoarele sunt eficiente şi în tratarea prostatitei şi a diabetului tip 2. Antocianozidele din merişoare participă intens la întârzierea procesului de îmbătrânire celulară şi la reînnoirea sănătoasă a ţesuturilor, prin efectul lor puternic antioxidant şi regenerator.

Imunitate – Merişoarele activează sistemul imunitar şi stimulează metabolismul,  generând o acţiune antiinfecţiosă, deosebit de  eficientă pentru căile respiratorii, digestive şi urinare. Pulberea mineralizată de merişoarele nu doar că ajută la eliminarea infecţiilor respiratorii, digestive şi reno-urinare, dar are şi efect antiinflamator şi cicatrizant.

Infecții urinare – Un studiu făcut în Finlanda, sub conducerea profesorului universitar dr. Tero Kontiokari, a demonstrat că merișoarele, administrate de 5 ori pe săptămână, vreme de minim 3 luni, duc la o reducere semnificativă a incidenței cistitelor bacteriene. În studiul finlandez, făcut pe 150 de femei care sufereau de cistită recidivantă, tratamentul cu merișoare a fost asociat cu iaurtul Bifidus, cele două remedii acționând perfect în tandem.

Litiază renală – Un studiu american realizat în 2006 arată că administrarea merișoarelor și consumul a minimum 2 litri de apă pe zi reduce cu până la 60% riscul apariției diferitelor tipuri de litiază renală. Explicația acestei acțiuni constă în efectul diuretic și antiinflamator renal al fructelor de merișor. Pulberea stabilizată de merișoare se consumă câte o linguriță plină de patru ori pe zi, în cure de minim 10 săptămâni.

Dreglări menstruale – Merişoarele de munte acţionează la nivelul sistemului hormonal feminin prin aportul de estradiol natural, care asigură o reglare corectă a ciclului menstrual. Doctorul Pol Henry, fondatorul gemoterapiei, recomandă merişoarele pentru curăţarea deşeurilor depuse pe ţesuturile aparatului uro-genital. Studiile medicale din ultimii ani confirmă faptul că merişoarele de munte sunt eficiente în tratarea fibroamelor şi chisturilor ovariene. De asemenea, este cunoscut faptul că merişoarele  acţionează ca dezinfectant la nivelul aparatului reno-urinar şi digestiv.

Tulburări de menopauză – Pulberea mineralizată de merişoare conţine din abundenţă quercitină, care este un fitohormon cu însuşirea de a acţiona la fel ca estrogenul din organismul feminin, dar fără efecte secundare. Aşadar, prin acţiunea acestui fitohormon natural sunt înlăturate simptomele specifice menopauzei (bufeuri, tulburări nervoase, transpiraţii nocturne). Pulberea mineralizată de merişoare împiedică demineralizarea sistemului osos, asigură o bună asimilare a calciului, previne formarea fibroamelor uterine şi inhibă dezvoltarea celulelor canceroase.

Prostatită – Un studiu publicat în anul 1998 în The New England Journal of Medicine  demonstrează că merişoarele împedică cilii bacteriilor patogene să se fixeze pe pereţii tractului urinar. Astfel, în cazul ingestiei de merişoare, temuta bacterie E-coli nu are nicio şansă să infecteze uretra şi prostata. Cercetări mai recente au scos în evidenţă faptul că merişoarele ameliorează în mod semnificativ starea generală a prostatei, având la acest nivel şi o activitate anticanceroasă remarcabilă.

Cancer şi leucemie – Merișoarele conţin o substanţă fitochimică care dezactivează enzima ornitin decarboxilază (ODC). Această enzimă este folosită de celulele precanceroase pentru a asambla proteinele pe care se multiplică şi se răspândeşte în ţesuturile epiteliale din sân, cervix, esofag, uter şi ovarele. Legat de acest aspect, epidemiologii au recunoscut că ratele de cancer de sân sunt mai mici în ţările în care sunt consumate în mod regulat merişoare de munte. Cercetătorii de la Departamentul american al Agriculturii au raportat că merișoarele de munte au un potenţial  ridicat de captare a radicalilor liberi, carcinogeni. Ei au menţionat că merișoarele de munte au fost capabile de a suprima o transformare neoplazică indusă celulelor aferente ţesuturilor de şoareci. Aceiaşi cercetătorii americani au afirmat că substanţele active din merișoarele de munte pot induce apoptoza (moartea) celulelor canceroase aferente leucemiei la om.

Diabet tip 2 – În mod empiric, se cunoştea de mult timp că merişoarele au efect hipoglicemiant şi ajută  la stabilizarea glicemiei în cazul diabetului tip 2. Cercetătorii de la Universitatea Lund din Suedia au demonstrat în mod ştiinţific că merisoarele, adăugate în dietă zilnică, au  efecte deosebite asupra sănătăţii: diminuează glicemia, stabilizează insulină şi contribuie la slăbit.

Ulcer gastroduodenal – Activitatea antibiotică a fructelor de merişor a fost descoperită de un grup de cercetători  finlandezi. Rezultatele studiului de cercetare arată că merişoarele inhibă creşterea câtorva bacterii şi drojdii patogene, inclusiv Helicobacter pylori. Putem vorbi astfel de efectul de anihilare a bacteriei care produce, de obicei, ulcerul gastroduodenal. Se pare că responsabile pentru acest beneficiu medical de excepţie sunt antocianozidele din merişoare.

Colită si diaree – Taninurile prezente în merișoare au o acțiune antibacteriană la nivelul intestinului și, totodată, au o acțiune astringentă, care normalizează tranzitul intestinal.

Viroze respiratorii – Dacă ținem mai mult timp în gură pulbere mineralizată de merișoare, atunci când simțim primele senzații de iritație la nivelul gâtului sau al căilor respiratorii superioare, acest remediu pune ,,pe fugă" virozele respiratorii.

Gingivite, stomatite, parodontoză – Pulberea mineralizată de merișoarele ajută la eliminarea infecțiilor la nivelul mucoasei bucale și are un efect antiinflamator și cicatrizant. Principiile active din merișoare distrug  microbii cantonați în placa bacteriană  si previn astfel instalarea bolii parodontale.

Celulită – Merișoarele stimulează circulația sângelui și luptă împotriva îmbătrânirii celulelor, datorită proprietăților antioxidante. În același timp, pulberea mineralizată de merișoare accelerează metabolismul, favorizează slabirea și împiedică depunerea grăsimilor pe coapse sau abdomen.

 Întinerirea celulară a ţesuturilor – Antocianozidele din merișoare participă intens la întârzierea procesului de îmbătrânire celulară și la reînnoirea sănătoasă a țesuturilor, prin efectul lor puternic antioxidant. Funcția detoxifiantă și regeneratoare a pulberii mineralizate de merișoare are efecte pozitive  asupra tenului, care devine mai curat și mai sănătos. În plus, din pulberea de merișoare se poate face cu apă o mască umedă, de tip cosmetic. Aplicată pe față, această mască hrănește țesuturile în profunzime. Abundența de vitamine, minerale  și fitonutrienți din pulberea de merișoare ajută la refacerea rapidă a pielii îmbâcsite și generează o nuanță trandafirie naturală, specifică unui ten tânăr.           

Mod de administrare: În afara cazurilor precizate mai sus, se ia câte o linguriță plină de 3 ori pe zi, înainte cu 10-15 minute de mesele principale. E recomandabil să se țină sub limbă 10 minute, amestecându-se bine cu saliva din gură, după care se înghite cu apă.

Condiţii de păstrare: După deschiderea borcanului şi administrarea pulberii, se recomandă închiderea imediată a borcanului şi păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină şi umezeală, la o temperatură sub 20 de grade Celsius şi o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, în condiţiile respectării recomandărilor de păstrare. Verificaţi data de expirare a produsului, înscrisă pe etichetă.

NOTĂ: Acest produs este obținut în condiții organice, la temperatură ambiantă, fără utilizarea substanțelor chimice de sinteză. Produsul este notificat de INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE, fiind în conformitate cu prevedirile ordinului comun al M.A.P.D.R nr 1228/2005, al M.S. nr 244/2006 şi al A.N.S.V.S.A. nr 63/2006 privind aprobarea normelor tehnice privind comercializarea suplimentelor alimentare predozate de origine animală și vegetală și/sau a amestecurilor acestora cu vitamine, minerale și alți nutrienți. Produsul și procedeul de obținere sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
2 + 2 = ?

Produse similare care v-ar putea interesa: