Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

COACĂZE NEGRE - pulbere mineralizată

COACĂZE NEGRE -  pulbere mineralizată
Galerie

ÎnchideGalerie

     Pulberea mineralizată de coacăze negre are multiple efecte de vindecare și regenerare a organismului: întărește imunitatea, vitaminizează si mineralizează organismul, combate anemia, îmbunătățește performanțele cerebrale, previne accidentele vasculare și insuficiența cardiacă, reduce tensiunea arterială, crește acuitatea vizuală, reface colagenul din piele; este antioxidantă și previne cancerul, luptă împotriva reumatismului cronic degenerativ și împotriva gutei, este antisclerogenă și anticolesterolemiantă; are acțiune favorabilă în ulcer duodenal, gastroduodenite gastrite, colite, afecțiuni hepatobiliare, nefrite și pielonefrite. De asemenea, este deosebit de utilă în cazul insuficienței respiratorii, afecțiuni febrile, tuse, oboseală generală și surmenaj. În tratatul său despre coacăzul negru, francezul Beaumont scria în anul 1757: “cu dificultate se pot găsi alte remedii, cu efecte atât de marcante și pentru un număr atât de mare de boli, precum coacăzele negre”.

Volum: 270 ml
Preț: 65 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:COACĂZE NEGRE - pulbere mineralizată
Volum:270 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate *:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume *:
Email *:
Telefon *:
Adresa *:
Tip *: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata *
Accept termenii și condițiile site-ului
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Recomandă acest produs

 

     În compoziția pulberii mineralizate de coacăze negre se găsesc glucide, lipide, celuloză, fibre, substanțe minerale (calciu, potasiu, magneziu, sodiu, sulf, cupru, fier, zinc, fosfor, clor, fluor, mangan), caroten (provitamina A), vitamine: B1, B2, B5, B6, PP, vitamina C sub formă stabilă (de 10 ori mai multă decât în mere și de 4-5 ori mai multă decât în citrice), acizi organici (tartric, citric, malic, glicolic, elagic), acizi grași omega-3, pectine, flavonoide (rutozidă) și antocianozoide (glucozide ale cianidolului și delfinidolului).

     Pulberea mineralizată de coacăze negre are multiple efecte de vindecare și regenerare a organismului: întărește imunitatea, vitaminizează si mineralizează organismul, combate anemia, îmbunătățește performanțele cerebrale, previne accidentele vasculare și insuficiența cardiacă, reduce tensiunea arterială, crește acuitatea vizuală, reface colagenul din piele; este antioxidantă și previne cancerul, luptă împotriva reumatismului cronic degenerativ și împotriva gutei, este antisclerogenă și anticolesterolemiantă; are acțiune favorabilă în ulcer duodenal, gastroduodenite gastrite, colite, afecțiuni hepatobiliare, nefrite și pielonefrite. De asemenea, este deosebit de utilă în cazul insuficienței respiratorii, afecțiuni febrile, tuse, oboseală generală și surmenaj. În tratatul său despre coacăzul negru, francezul Beaumont scria în anul 1757: “cu dificultate se pot găsi alte remedii, cu efecte atât de marcante și pentru un număr atât de mare de boli, precum coacăzele negre”.

Imunitate pulberea mineralizată de coacăze negre are triplu efect: distruge agenții microbieni, repară țesuturile lezate si mărește pe termen lung imunitatea locală, împiedicând îmbolnăvirea ulterioară. Acțiunea imunostimulentă deosebit de eficientă este însoțită de efectele vitaminizante și remineralizante de excepție ale coacăzelor negre.

Avitaminoze și anemie bogăția de vitamine, minerale și fitonutrienti din coacăzele negre reprezintă garanția că acest produs este deosebit de eficient în cazul avitaminozelor și anemiei. Conținutul ridicat în fier din coacăzele negre (cel mai crescut dintre toate produsele vegetale) favorizează creșterea nivelului de hemoglobină din sânge. Se consumă, timp de o lună, câte două lingurițe pline de pulbere, de trei ori pe zi, încercând să o ținem în gură cât mai mult timp și amestecând-o bine cu salivă, înainte de-a o înghiți. Pentru creșterea eficienței, se poate asocia cu pulbere mineralizată de ardei iute. Vitaminele, mineralele, fibrele, enzimele și fitonutrienții din compoziție activează metabolismul general, favorizează tranzitul intestinal, normalizează tensiunea arterială, regularizează funcțiile hepatice, având un efect recunoscut în stări de suprasolicitare fizică și psihică, în anemii, în detoxifierea organismului, în obezitate, în redobândirea imunități și în asigurarea protecției antitumorale.

Acuitate vizuală datorită vitaminelor si antocianozidelor, coacăzele negre îmbunătățesc acuitatea vizuală, circulația sângelui și sănătatea nervilor la nivelul ochilor, previn și tratează boli de ochi precum retinită pigmentoasă, glaucom, miopia, îmbunătățesc vederea pe timpul nopții și combat oboseala. Trebuie, de asemenea, menționat conținutul ridicat de acizi grași omega-3 din semințele de coacăze negre. Acești acizi au un rol determinant în vascularizarea corectă a ochilor și în suprimarea inflamației. În plus, coacăzele negre contribuie la menținerea unui nivel optim de colagen în ochi.

Reumatism, artroză și gută fructele de coacăz negru, alături de mugurii de brad, se dovedesc remarcabile în tratamentul reumatismului, artrozei și gutei. Efectul antireumatic a fost asociat de specialiști cu vitamina C, aflată din abundență în coacăzele negre și considerată printre cei mai puternici agenți de prevenire a bolii reumatice. În plus, pulberea mineralizată de coacăze negre mobilizează intens sărurile acidului uric din țesuturi și ajută la eliminarea lor prin urină. În scurt timp, crizele de gută se răresc până la dispariția totală, redobândindu-se mobilitatea și aspectul normal.

Cancer coacăzele negre conțin un antioxidant puternic, numit acid elagic, care previne apariția mutațiilor și malignizarea celulelor din organism. Studiile demonstrează că fructele de coacăz negru pot inhiba proliferarea cancerului la colon, sân și ovare. Astfel, este recunoscut efectul anticancerigen al antocianozidelor din coacăzele negre, care sunt antioxidanți și antiinflamatori de excepție. Pentru creșterea eficienței tratamntului, se recomandă asocierea coacăzelor negre cu pelinul negru.

Boli cerebrale un studiu recent despre coacăzele negre, realizat de Institute for Plant & Food Research din Noua Zeelandă și Brain Performance and Nutrition Research Center din cadrul niversității britanice Northumbia, studiu publicat în Journal of Functional Foods, arată că pigmenții naturali care se găsesc în coacăzele negre țin departe bolile cerebrale.  Potrivit cercetătorilor, coacăzele negre au un efect pozitiv în ceea ce privește performanțele cerebrale din prima oră după consum. Mai mult, analizele de sânge au arătat o creștere a concentrației de monoamine, neurotransmițători implicați în reglarea pozitivă a stării de spirit.

Boli cardiovasculare și hipertensiune bolile cardiovasculare sunt cele mai întâlnite afecțiuni la persoanele în vârstă. Pulberea mineralizată de coacăze negre ajută la scăderea colesterolului rău și a trigliceridelor, prevenind oxidarea și blocajele vaselor de sânge. S-a constatat, de asemenea că, prin consumul acestui produs, reușim să reducem în timp tensiunea arterială.

Boli digestive și reno-urinare pulberea mineralizată de coacăze negre facilitează digestia, stimulează funcționarea ficatului, a pancreasului, a splinei și a rinichilor. Acest produs eliberează organismul de deșeuri și toxine și contribuie la scăderea acidului uric și a colesterolului. Cei care suferă de oligurie vor găsi salvarea în coacăzele negre, pentru că aceste fructe au virtuți diuretice recunoscute. Fiind astringente, coacăzele negre sunt recomandate pentru tratarea diareei și dezinteriei.

Afecțiuni pulmonare, bronșite, astm, tuse în sezonul rece, pulberea mineralizată de coacăze negre ajută la tratarea afecțiunilor respiratorii. În acest caz, se consumă, timp de minimum o săptămână, câte două lingurițe pline de pulbere, de trei ori pe zi, încercând să o ținem în gură cât mai mult timp și amestecând-o bine cu salivă, înainte de-a o înghiți. Pulberea mineralizată de coacăze negre este eficientă și în amestec cu miere de albine.       

Întinerirea tenului și a pielii coacăzele negre dezintoxică atât în profunzime, cât și la suprafața pielii, iar conținutul ridicat în vitamină C stabilă ajută la producerea colagenului. În cazul dermatozelor și eczemelor, efectul coacăzelor negre ca adjuvant intern este prețios. În plus, din pulberea de coacăze negre se poate face o mască umedă. Aplicată pe față, această mască este eficientă pentru tenul uscat, lipsit de elasticitate și fermitate. Abundența de vitamine și minerale din pulberea de coacăze negre ajută la refacerea rapidă a pielii îmbâcsite și generează o nuanță trandafirie, naturală, specifică tinereții.

Mod de administrare: în afara cazurilor precizate mai sus, pulberea mineralizată de coacăze negre se ia de trei ori pe zi, câte o linguriță, înainte cu 15 minute de mesele principale. E recomandabil să se țină sub limbă 10 minute, amestecându-se bine cu saliv din gură, după care se înghite cu apă.

Condiții de păstrare: după deschiderea borcanului și administrarea pulberii, se recomandă închiderea imediată a borcanului și păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină și umezeală, la o temperatură sub 20 de grade Celsius și o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.     

Termen de valabilitate: 12 luni, în condițiile respectării recomandărilor de păstrare. Verificați data de expirare a produsului, înscrisă pe etichetă.

NOTĂ: Acest produs este obținut în condiții organice, la temperatură ambiantă, fără utilizarea substanțelor chimice de sinteză. Produsul este notificat de INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE, fiind în conformitate cu prevedirile ordinului comun al M.A.P.D.R nr 1228/2005, al M.S. nr 244/2006 și al A.N.S.V.S.A. nr 63/2006 privind aprobarea normelor tehnice privind comercializarea suplimentelor alimentare predozate de origine animală și vegetală și/sau a amestecurilor acestora cu vitamine, minerale și alți nutrienți. Produsul Și procedeul de obținere sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
2 + 2 = ?

Produse similare care v-ar putea interesa: