Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

COACĂZE NEGRE - pulbere mineralizată

COACĂZE NEGRE -  pulbere mineralizată
Galerie

ÎnchideGalerie

     Pulberea mineralizată de coacăze negre are multiple efecte de vindecare și regenerare a organismului: întărește imunitatea, vitaminizează si mineralizează organismul, combate anemia, îmbunătăţește performanţele cerebrale, previne accidentele vasculare și insuficiența cardiacă, reduce tensiunea arterială, crește acuitatea vizuală, reface colagenul din piele; este antioxidantă și previne cancerul, luptă împotriva reumatismului cronic degenerativ și împotriva gutei, este antisclerogenă și anticolesterolemiantă; are acțiune favorabilă în ulcer duodenal, gastroduodenite gastrite, colite, afecțiuni hepatobiliare, nefrite și pielonefrite. De asemenea, este deosebit de utilă în cazul insuficienței respiratorii, afecțiuni febrile, tuse, oboseală generală și surmenaj. În tratatul său despre coacăzul negru, francezul Beaumont scria în anul 1757: ,,Cu dificultate se pot găsi alte remedii, cu efecte atât de marcante și pentru un număr atât de mare de boli, precum coacăzele negre".

Volum: 270 ml
Preț: 59 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:COACĂZE NEGRE - pulbere mineralizată
Volum:270 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate *:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume *:
Email *:
Telefon *:
Adresa *:
Tip *: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata *
Accept termenii și condițiile site-ului
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Recomandă acest produs

 

    În compoziţia pulberii mineralizate de coacăze negre se găsesc glucide, lipide, celuloză, fibre, substanțe minerale (calciu, potasiu, magneziu, sodiu, sulf, cupru, fier, zinc, fosfor, clor, fluor, mangan), caroten (provitamina A), vitamine: B1, B2, B5, B6, PP, vitamina C sub formă stabilă (de 10 ori mai multă decât în mere și de 4-5 ori mai multă decât în citrice), acizi organici (tartric, citric, malic, glicolic, elagic), acizi grași omega-3, pectine, flavonoide (rutozidă) și antocianozoide (glucozide ale cianidolului și delfinidolului).

     Pulberea mineralizată de coacăze negre are multiple efecte de vindecare și regenerare a organismului: întărește imunitatea, vitaminizează si mineralizează organismul, combate anemia, îmbunătăţește performanţele cerebrale, previne accidentele vasculare și insuficiența cardiacă, reduce tensiunea arterială, crește acuitatea vizuală, reface colagenul din piele; este antioxidantă și previne cancerul, luptă împotriva reumatismului cronic degenerativ și împotriva gutei, este antisclerogenă și anticolesterolemiantă; are acțiune favorabilă în ulcer duodenal, gastroduodenite gastrite, colite, afecțiuni hepatobiliare, nefrite și pielonefrite. De asemenea, este deosebit de utilă în cazul insuficienței respiratorii, afecțiuni febrile, tuse, oboseală generală și surmenaj. În tratatul său despre coacăzul negru, francezul Beaumont scria în anul 1757: ,,Cu dificultate se pot găsi alte remedii, cu efecte atât de marcante și pentru un număr atât de mare de boli, precum coacăzele negre".

Imunitate – Pulberea mineralizată de coacăze negre are triplu efect: distruge  agenţii microbieni, repară ţesuturile  lezate si măreşte pe termen lung imunitatea locală, împiedicând îmbolnăvirea ulterioară. Acţiunea imunostimulentă deosebit de eficientă este insotita de efectele vitaminizante şi remineralizante de excepţie ale coacazelor negre.

Avitaminoze și anemie- Bogăția de vitamine, minerale și fitonutrienti din coacazele negre reprezintă garanția că acest produs este deosebit de eficient în cazul avitaminozelor și anemiei. Conținutul ridicat în fier din coacazele negre (cel mai crescut dintre toate produsele vegetale) favorizează creșterea nivelului de hemoglobină din sânge. Se consumă, timp de o lună,  câte două lingurițe pline de pulbere, de trei ori pe zi, încercând să o ținem în  gură cât mai mult timp și amestecând-o bine cu salivă, înainte de-a o înghiți. Pentru creșterea eficienței, se poate asocia cu pulbere mineralizată de ardei iute. Vitaminele, mineralele, fibrele, enzimele și fitonutrienții din compoziție activează metabolismul general, favorizează tranzitul intestinal, normalizează tensiunea arterială, regularizează funcțiile hepatice, având un efect recunoscut în stări de suprasolicitare fizică și psihică, în anemii, în detoxifierea organismului, în obezitate, în redobândirea imunități și în asigurarea protecției antitumorale.

Acuitate vizuală - Datorită vitaminelor si antocianozidelor, coacăzele negre îmbunătățesc acuitatea vizuală, circulația sângelui și sănătatea nervilor la nivelul ochilor, previn și tratează boli de ochi precum retinită pigmentoasă, glaucom, miopia, îmbunătățesc vederea pe timpul nopții și combat oboseala. Trebuie, de asemenea, menționat conținutul ridicat de acizi grasi omega-3 din semințele de coacaze negre.Acesti acizi au un rol determinant în vascularizarea corecta a ochilor și în suprimarea inflamației. În plus, coacazele negre contribuie la menținerea unui nivel optim de colagen în ochi..

Reumatism, artroză și gută - Fructele de coacăz negru, alături de mugurii de brad, se dovedesc remarcabile în tratamentul reumatismului, artrozei și gutei. Efectul antireumatic a fost asociat de specialiști cu vitamina C, aflată din abundență în coacazele negre, și considerată printre cei mai puternici agenți de prevenire a bolii reumatice. În plus, pulberea mineralizată de coacăze negre mobilizează intens sărurile acidului uric din țesuturi și ajută la eliminarea lor prin urină. În scurt timp, crizele de gută se răresc până la dispariția totală,  redobândindu-se  mobilitatea și aspectul normal.

Cancer – Coacăzele negre conțin un antioxidant puternic, numit acid elagic, care previne apariția mutațiilor și malignizarea celulelor din organism. Studiile demonstrează că fructele de coacăz negru pot inhiba proliferarea cancerului la colon, sân și ovare. Astfel, este recunoscut efectul anticancerigen al antocianozidelor din coacazele negre, care sunt antioxidanți și antiinflamatori de excepție. Pentru creșterea eficienței tratamntului, se recomandă asocierea coacăzelor negre cu pelinul negru.

Boli cerebrale - Un studiu recent despre coacăzele negre, realizat de Institute for Plant & Food Research din Noua Zeelandă şi Brain Performance and Nutrition Research Center din cadrul Universităţii britanice Northumbia,  studiu publicat în Journal of Functional Foods, arată că pigmenţii naturali care se găsesc în coacăzele negre ţin departe bolile cerebrale.  Potrivit cercetătorilor,  coacăzele negre au un efect pozitiv în ceea ce priveşte performanţele cerebrale din prima oră după consum. Mai mult, analizele de sânge au arătat o creştere a concentraţiei de monoamine, neurotransmiţători implicaţi în reglarea pozitivă a stării de spirit.

 Boli cardiovasculare și hipertensiune - Bolile cardiovasculare sunt cele mai întâlnite afecțiuni la persoanele în vârstă. Pulberea mineralizată de coacăze negre ajută la scăderea colesterolului rău și a trigliceridelor, prevenind oxidarea și blocajele vaselor de sânge. S-a constatat, de asemenea că, prin consumul acestui produs, reușim să reducem in timp tensiunea arterială.

Boli digestive și reno-urinare – Pulberea mineralizată de coacăzele negre facilitează digestia, stimulează funcționarea ficatului, a pancreasului, a splinei și a rinichilor. Acest produs eliberează organismul de deșeuri și toxine și contribuie la scăderea acidului uric și a colesterolului. Cei care suferă de oligurie vor găsi salvarea în coacazele negre, pentru că aceste fructe au virtuți diuretice recunoscute. Fiind astringente, coacăzele negre sunt recomandate pentru tratarea diareei și dezinteriei.

Afecțiuni pulmonare, bronșite, astm, tuse –  În sezonul rece, pulberea mineralizată de coacăze negre ajută la tratarea afecțiunilor respiratorii. În acest caz, se consumă, timp de minimum o săptămână,  câte două lingurițe pline de pulbere, de trei ori pe zi, încercând să o ținem în  gură cât mai mult timp și amestecând-o bine cu salivă, înainte de-a o înghiți. Pulberea mineralizată de coacăze negre este eficientă și în amestec cu miere de albine.       

Întinerirea tenului și a pielii – Coacăzele negre dezintoxică atât în profunzime, cât și la suprafața pielii, iar conținutul ridicat în vitamină C stabilă ajută la producerea colagenului. În cazul dermatozelor și eczemelor, efectul coacăzelor negre ca adjuvant intern este prețios. În plus, din pulberea de coacăze negre se poate face o mască umedă. Aplicată pe față, această mască este eficientă pentru tenul uscat, lipsit de elasticitate și fermitate. Abundența de vitamine și minerale din pulberea de coacăze negre ajută la refacerea rapidă a pielii îmbâcsite și generează o nuanță trandafirie, naturală, specifică tinereții.

Mod de administrare: În afara cazurilor precizate mai sus, pulberea mineralizată de coacăze negre se ia de trei ori pe zi, câte o linguriță, înainte cu 15 minute de mesele principale. E recomandabil să se țină sub limbă 10 minute, amestecându-se bine cu salivă din gură, după care se înghite cu apă.

Condiţii de păstrare: După deschiderea borcanului şi administrarea pulberii, se recomandă închiderea imediată a borcanului şi păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină şi umezeală, la o temperatură sub 20 de grade Celsius şi o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.     

Termen de valabilitate: 12 luni, în condiţiile respectării recomandărilor de păstrare. Verificaţi data de expirare a produsului, înscrisă pe etichetă.

NOTĂ: Acest produs este obținut în condiții organice, la temperatură ambiantă, fără utilizarea substanțelor chimice de sinteză. Produsul este notificat de INSTITUTUL NAŢIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE, fiind în conformitate cu prevedirile ordinului comun al M.A.P.D.R nr 1228/2005, al M.S. nr 244/2006 şi al A.N.S.V.S.A. nr 63/2006 privind aprobarea normelor tehnice privind comercializarea suplimentelor alimentare predozate de origine animală și vegetală și/sau a amestecurilor acestora cu vitamine, minerale și alți nutrienți. Produsul și procedeul de obținere sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
2 + 2 = ?

Produse similare care v-ar putea interesa: