Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

ARDEI IUTE - pulbere mineralizată

ARDEI  IUTE - pulbere mineralizată
Galerie

ÎnchideGalerie

     Ardeiul iute este un tonic cardiac deosebit de eficient pentru întărirea inimii, echilibrarea circulaÅ£iei sângelui ÅŸi combaterea palpitaÅ£iilor, fiind, în acelaÅŸi timp, hipocolesterolemiant ÅŸi stabilizator al tensiunii arteriale. SubstanÅ£ele active din ardeiul iute calmază durerile, întăresc imunitatea organismului ÅŸi combat cu succes tumorile maligne, stresul, depresia, diabetul zaharat ÅŸi infecÅ£iile respiratorii. Prin consumul de ardei iute, metabolismul este puternic stimulat ÅŸi revigorat, digestia se îmbunătăţeÅŸte, activitatea enzimatică se amplifică ÅŸi scade cantitatea de grăsimi absorbite de organism. În plus, ardeiul iute  este ÅŸi cicatrizant, antioxidant, anticelulitic, antitusiv, antianemic, vitaminizant, mineralizant, antipsoriazis, afrodisiac ÅŸi revigorant cerebral.

Volum: 270 ml
Preț: 65 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:ARDEI IUTE - pulbere mineralizată
Volum:270 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate *:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume *:
Email *:
Telefon *:
Adresa *:
Tip *: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata *
Accept termenii și condițiile site-ului
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Recomandă acest produs

 

     Glucoză, fructoză, zaharoză, amidon, hemiceluloză,  celuloză, lipide, elemente pectice, vitamine: C, B1, B2, PP, E, A, K, caroten, minerale: calciu, fier, sulf, fosfor, potasiu, sodiu, mangan, cupru, cobalt, substanÅ£e amidice, denumite ÅŸi capsaicinoide: capsaicină, capxantină, zeaxantină, xantofilă, criptoxantină, capsorubină ÅŸi alcooli fenolici.

     Ardeiul iute este un tonic cardiac deosebit de eficient pentru întărirea inimii, echilibrarea circulaÅ£iei sângelui ÅŸi combaterea palpitaÅ£iilor, fiind, în acelaÅŸi timp, hipocolesterolemiant ÅŸi stabilizator al tensiunii arteriale. SubstanÅ£ele active din ardeiul iute calmază durerile, întăresc imunitatea organismului ÅŸi combat cu succes tumorile maligne, stresul, depresia, diabetul zaharat ÅŸi infecÅ£iile respiratorii. Prin consumul de ardei iute, metabolismul este puternic stimulat ÅŸi revigorat, digestia se îmbunătăţeÅŸte, activitatea enzimatică se amplifică ÅŸi scade cantitatea de grăsimi absorbite de organism. În plus, ardeiul iute  este ÅŸi cicatrizant, antioxidant, anticelulitic, antitusiv, antianemic, vitaminizant, mineralizant, antipsoriazis, afrodisiac ÅŸi revigorant cerebral.

AfecÈ›iuni cardiace È™i circulaÅ£ia sângelui - Dintre plantele medicinale prelucrate, pulberea mineralizată de ardei iute este cel mai bun remediu pentru stabilizarea ritmului cardiac, suprimarea palpitaÈ›iilor, preinfarct sau chiar infarct miocardic. În aceste cazuri se intervine rapid punând o linguriță de pulbere de ardei iute direct pe limbă, sau sub limbă. În momentul în care pulberea de ardei iute interacÈ›ionează cu saliva È™i enzimele din gură, în organism se declanÈ™ază un proces reparator rapid È™i intens, care produce o legătură benefică între gură, tractul digestiv, creier È™i inimă, fapt ce conduce la salvarea miraculoasă a bolnavului.

Colesterol mărit - Pulberea mineralizată de ardei iute are o acÈ›iune certă de reducere a nivelului de colesterol din sânge. Cercetările arată că acÈ›iunea capsaicinei din ardeiul iute se realizează pe două căi: creÈ™te activitatea enzimelor responsabile de metabolismul grăsimilor È™i scade cantitatea de colesterol absorbit de organism. Studiile au dovedit că un constituent al capsaicinei, dihidrocapsaicina, creÈ™te HDL colesterolul (,,colesterolul bun") È™i scade LDL colesterolul (,,colesterolul rău"),  având rezultate benefice È™i cazul aterosclerozei (împiedică creÈ™terea plăcii de aterom de pe pereÈ›ii vaselor sanguine). Un studiu realizat în India arată că o dietă săracă în proteine È™i bogată în ardei iute conduce indubitabil la scăderea greutății corporale È™i la normalizarea trigliceridelor în organism. Capsaicina se leagă de proteinele din ficat (proteine ce îndeplinesc rolul de transport al grăsimilor) ducând indirect la scăderea absorbÈ›iei acestora.

Dureri acute È™i cronice - Cercetările efectuate asupra capsaicinei din ardeiul iute demonstrează că această substanță este foarte folositoare în cazul durerilor de cap, durerilor cronice, datorate bolilor reumatismale, traumatismelor coloanei vertebrale (prin lezarea nervilor spinali), sau în cazul durerilor din cadrul neuropatiei diabetice (Chapman,1997). Capsaicina din ardeiul iute inhibă puternic substanÅ£a P, o neuropeptidă asociată cu durerea È™i cu procesele inflamatorii. Studii făcute la Universitatea Harvard indică folosirea capsaicinei pentru tratamentul durerii neuropatice. Pulberea mineralizată de ardei iute poate fi utilizată È™i pentru durerea atipică facială (datorată iritaÈ›iei nervului trigemen care inervează zona feÈ›ei).

Imunitate - Un  rol deosebit de important al capsaicinei din pulberea mineralizată de ardei iute este acela de stimulare a sistemului imunitar. Administrarea capsaicinei atrage, printr-un fenomen deja cunoscut, celulele sistemului imun, care ajută la distrugerea bacteriilor È™i la inactivarea substanÈ›elor toxice rezultate din distrugerea celulară. Nu trebuie să uităm nici efectul de calmare a reacÈ›iilor alergice prin ingestia de pulbere mineralizată de ardei iute.

Cancer È™i leucemie - AcÈ›iunea  anticancerigenă a fost demonstrată în cancerul de piele, ovarian, mamar, de prostată, de ficat, de pancreas, de splină, de plămâni, precum È™i în leucemie. ,,Capsaicina din ardeiul iute a avut un profund efect anti-proliferativ asupra culturilor de celule maligne în cancerul de prostată", a afirmat Sören Lehmann, medic È™i om de È™tiință al Centrului Medical Cedars-Sinai È™i UCLA. ConcentraÈ›ia crescută de capsaicină a indus stoparea proliferării mai multor celule canceroase dependente de testosteron. Celulele maligne independente de testosteron au reacÈ›ionat la capsaicină într-un fel asemănător. Ultimele studii arată că acest ingredient (capsaicina) din ardeiul iute opreÅŸte dezvoltarea celulelor canceroase, previne comoÅ£iile cerebrale ÅŸi reduce nivelul colesterolului. Este un antioxidant care protejează ADN-ul faţă de cancerigeni. În urma folosirii ardeiului iute celulele canceroase devin mai mici ÅŸi în final mor.

Obezitate - Institutul Medical din Anglia  a condus un studiu, în 1986, asupra mai multor voluntari. Rezultatele cercetării arată că ingestia de pulbere de ardei iute creÈ™te rata metabolismului È™i prin aceasta determină scăderea în greutate. Se È™tie că metabolismul omului este dependent de exerciÈ›iile fizice, temperatura corpului, activitatea hormonală È™i digestia normală. Conform cu acest studiu, ingestia de capsaicină din pulberea de ardei iute, duce la o veritabilă ,,topire a caloriilor", declanÈ™ând un efect termodinamic de încălzire pentru aproximativ 5 ore de la ingestie ÅŸi stimulând astfel digestia È™i alte funcÈ›ii ale organismului. Pulberea mineralizată de ardei iute determină, deci, arderea rapidă a grăsimilor din corp prin accelerarea metabolismului. În plus, noile cercetări arată că ardeiul iute suprimă apetitul.

Stres, depresie, oboseală - Sunt manifestări frecvente, specifice epocii moderne în care trăim. Pentru a le combate, trebuie să apelam la  pulberea mineralizată de ardei iute. Ingestia pulberii mineralizate de ardei iute are ca efect eliberarea de endorfine în organism È™i îmbunătățirea circulaÈ›iei sângelui. Astfel, organismul se reprimeneÈ™te, îÈ™i reinoieÈ™te forÈ›ele, iar bucuria, chiar nemotivată, se instalează în locul supărării.

Diabet tip 2 - CreÈ™terea fluxului sanguin È™i acÈ›iunea analgezică sunt calități deosebite ale pulberii de ardei iute. Aceste calități lucrează în conjuncÈ›ie pentru a îmbunătăți  viaÈ›a diabeticilor. Studiile realizate de Centrul de Cercetări în Medicină Internă din SUA evidenÈ›iază că 25 % din pacienÈ›i diabetici cu dureri neuropatice au înregistrat o calmare completă a durerii după tratamentul cu capsaicină, 50% au înregistrat o reducere semnificativă, iar 23% au sesizat că nu mai au dureri sau intensitatea durerii nu a mai crescut.

Dureri de rinichi - Pulberea mineralizată de ardei iute are proprietăţi laxative şi diuretice. Ea favorizează eliminarea uraţilor şi a nisipului, fiind totodată un calmant al durerilor de rinichi şi vezică urinară.

AfecÅ£iuni respiratorii - Folosirea pulberii de ardei iute în tratarea răcelilor comune are o istorie veche. Pulberea de ardei iute are efect decongestionant, reduce durerea È™i acÈ›ionează ca antiseptic, în cazul afecÈ›iunilor respiratorii superioare (rinite, sinuzite).

Parodontoză, gingivită, abcese - Pulberea mineralizată de ardei iute este utilă pentru tratarea parodontozei ÅŸi a infecÅ£iilor gingiilor. Prin frecarea zonei afectate cu pulbere mineralizată de ardei iute se calmează durerea ÅŸi  se cicatrizează  rănile vechi ÅŸi purulente. Pentru creÅŸterea eficienÅ£ei, se poate face periajul dentar folosind, în loc de pastă de dinÅ£i, un amestec uscat, format din pulbere mineralizată de ardei iute (60%), sare gemă fină ( 20%) ÅŸi bicarbonat de sodiu ( 20%).  Efectul de vindecare se instalează destul de repede, iar respiraÅ£ia se împrospătează.

Celulită - Ardeiul iute stimulează circulaÈ›ia sângelui È™i luptă împotriva îmbătrânirii celulelor, datorită proprietăților antioxidante. În acelaÈ™i timp, pulberea mineralizată de ardei iute accelerează metabolismul È™i permite absorÈ›ia unei părÈ›i de zaharuri È™i grăsimi, înainte că acestea să se depună pe coapse sau abdomen.

 

 

Mod de administrare: Pulberea de ardei iute este un remediu rapid È™i puternic, care necesită atenÈ›ie È™i precauÈ›ie în administrare. Pentru a evita supradozarea, se impune ca doză maximă, administrată o dată, să nu depășească o linguriță plină. Pentru debutul oricărui tratament, cei care consumă pulbere de ardei iute trebuie să înceapă doar cu o jumătate de linguriță, urmând să crească doza până la o linguriță plină, pe măsura obiÈ™nuinÈ›ei. Pentru eficiență maximă, pulberea se È›ine în gură cca 10 minute, amestecându-se bine cu salivă, după care se înghite cu apă. EficienÈ›a pulberii mineralizate de ardei iute este ridicată în cazul administrării acesteia înaintea meselor principale. Dacă urmărim însă să stopăm pofta de mâncare sau să ne curățăm cavitatea bucală, se recomandă administrarea pulberii după masă. In cazul tratametului asociat cu pulbere de muguri de brad, pulberea de ardei iute se administrează după masă. Pentru cei care nu suportă tăria ardeiului iute, se recomandă ca pulberea mineralizată de ardei iute să fie amestecată cu pulbere mineralizată de È›elină frunze, într-o proporÈ›ie care să facă amestecul suportabil.

CondiÅ£ii de păstrare: După deschiderea borcanului ÅŸi administrarea pulberii, se recomandă închiderea imediată a borcanului ÅŸi păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină ÅŸi umezeală, la o temperatură sub 20 de grade Celsius ÅŸi o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, în condiÅ£iile respectării recomandărilor de păstrare. VerificaÅ£i data de expirare a produsului, înscrisă pe etichetă.

NOTÄ‚: Acest produs este obÈ›inut în condiÈ›ii organice, la temperatură ambiantă, fără utilizarea substanÈ›elor chimice de sinteză. Produsul este notificat de INSTITUTL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE, fiind în conformitate cu prevedirile ordinului comun al M.A.P.D.R nr 1228/2005, al M.S. nr 244/2006 ÅŸi al A.N.S.V.S.A. nr 63/2006 privind aprobarea normelor tehnice privind comercializarea suplimentelor alimentare predozate de origine animală È™i vegetală È™i/sau a amestecurilor acestora cu vitamine, minerale È™i alÈ›i nutrienÈ›i. Produsul È™i procedeul de obÈ›inere sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru InvenÈ›ii È™i Mărci BucureÈ™ti.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
2 + 2 = ?

Produse similare care v-ar putea interesa: