Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

AFINE - pulbere mineralizată

AFINE - pulbere mineralizată
Galerie

ÎnchideGalerie

     Pulberea mineralizată de afine acționează ca antioxidant puternic, asigurând întinerirea organismului, întărește țesuturile, susține și consolidează structura colagenului, îmbunătățește vederea, fiind de folos în combaterea degenerescenței maculare și a cataractei, inhibă și stopează tumorile canceroase, îmbunătățește funcția cognitivă și memoria, contribuind în plus la reducerea stării de anxietate și stres, ameliorează sănătatea inimii și previne accidentele vasculare, păstrează flexibilitatea vaselor de sânge, ajută la menținerea unui nivel normal de insulină în sânge, are efect diuretic și antiseptic asupra tractului digestiv și urinar.

Volum: 270 ml
Preț: 65 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:AFINE - pulbere mineralizată
Volum:270 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate *:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume *:
Email *:
Telefon *:
Adresa *:
Tip *: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata *
Accept termenii și condițiile site-ului
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Recomandă acest produs

 

     În compoziția pulberii mineralizate de afine găsim vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, C, E, K, folați, minerale: potasiu, fosfor, calciu, magneziu, sodiu, fier, zinc, cupru, sulf, polifenoli: antocianozoide, acid elagic, quercitină, catechine, acizi organici: citric, salicilic, benzoic, malic, tartric, tanini, mirtilină, glucozoide, lipide, pectine, fitohormoni și substanțe aromatice.

     Pulberea mineralizată de afine acționează ca antioxidant puternic, asigurând întinerirea organismului, întărește țesuturile, susține și consolidează structura colagenului, îmbunătățește vederea, fiind de folos în combaterea degenerescenței maculare și a cataractei, inhibă și stopează tumorile canceroase, îmbunătățește funcția cognitivă și memoria, contribuind în plus la reducerea stării de anxietate și stres, ameliorează sănătatea inimii și previne accidentele vasculare, păstrează flexibilitatea vaselor de sânge, ajută la menținerea unui nivel normal de insulină în sânge, are efect diuretic și antiseptic asupra tractului digestiv și urinar.

Acuitate vizuală – antocianozidele din afine influențează benefic enzimele esențiale implicate în metabolismul și funcționarea celulelor retinei. Ele stimulează producerea de rodopsină, care favorizează o vedere bună, îmbunătățesc acuitatea vizuală, circulația sângelui și sănătatea nervilor la nivelul ochilor, previn și tratează cataracta și degenerescența maculară, îmbunătățind vederea pe timpul nopții.

Cancer – mai multe studii au arătat că afinele conțin antioxidanți puternici, cum ar fi acidul elagaic și anticianozidele, care previne apariția mutațiilor și malignizarea celulelor din organism. Astfel, s-a demonstrat că afinele pot inhiba proliferarea cancerului sensibil la hormoni: colon, sân, prostată și ovare.

Afecțiuni ale creierului – cercetările făcute în ultimii ani au arătat că ingestia afinelor sub diferite forme îmbunătățește echilibrul, coordonarea și memoria, chiar și în cazul persoanelor care suferă de Alzheimer. Pulberea mineralizată de afine are efecte benefice și asupra sclerozei multiple, deoarece nutrienții din afine prezintă o afinitate deosebită pentru zonele creierului care controlează mișcarea.

Diaree – afinele ar trebui să fie prima variantă de tratament natural atunci cand ne confruntăm cu un episod de diaree. Fiind bogate în taninuri, pectine, acizi organici, vitamina A și vitamina C, afinele au proprietăți antiseptice și ameliorează, în doar câteva ore, procesul de fermentație.

Infecții digestive și reno-urinare – pulberea mineralizată de afine are o acțiune antiinflamatoare și bactericidă asupra tractului digestiv și reno-urinar. Taninurile din compoziția afinelor împiedică bacteriile responsabile de infecții să se fixeze pe suprafața țesuturilor. Cu acest produs se tratează eficient colibacilozele și cistitele. Taninurile și antocianozidele din pulberea mineralizată de afine au o excelentă putere antidiareică, calmând cu succes durerile și spasmele intestinale.

Diabet tip2 – cura cu pulbere mineralizată de afine pentru tratarea diabetului este de lungă durată și se bazează pe ameliorarea metabolismului și refacerea parțială a celulelor afectate din pancreas, sub acțiunea polifenolilor, vitaminelor și mineralelor din afine, precum și sub acțiunea mișcării și a unui regim alimentar special. În principiu, alimentația trebuie să se bazeze pe legume, semințe și fructe proaspete, netratate termic, leguminoase, cereale integrale, Kombucha etc. Sunt excluse complet din alimentație dulciurile artificiale, carnea, grăsimile animale, produsele lactate, pâinea albă, sucurile din fructe și legume, uleiurile rafinate, alcoolul, tutunul și cafeaua. Se iau câte două lingurițe pline de pulbere de afine, de trei ori pe zi, chiar înainte de servirea mesei. Pentru accelerarea eficienței, acest produs se poate asocia cu pulberi mineralizate de salvie, pelin negru și topinambur.

Boli cardiovasculare – oamenii de știință au demonstrat efectul deosebit de favorabil al polifenolilor din afine asupra reducerii riscului de apariție a afecțiunilor cardiovasculare coronariene. Polifenolii previn oxidrea LDL colesterolului, stopând astfel procesul de instalare a afecțiunilor arterelor coronariene. Doctorul James Joseph de la Universitatea Tuft, care a demonstrat beneficiile afinelor, a tras concluzia că ceea ce este bun pentru inimă este bun și pentru creier.

Avitaminoze și anemie – abundența de vitamine, minerale și fitonutrienți din afine reprezintă garanția că acest produs este eficient în cazul avitaminozelor și anemiei. Conținutul ridicat în fier din afine favorizează creșterea nivelului de hemoglobină din sânge. Se consumă, minim o lună, câte două lingurițe pline de pulbere, de trei ori pe zi, încercând să o ținem în gură cât mai mult timp și să o amestecăm bine cu salivă, înainte de a o înghiți cu apă. Pentru creșterea eficienței, produsul poate fi asociat cu pulberi mineralizate de coacăze negre, merișoare, muguri de brad și ardei iute.

Întinerirea organismului – literatura de specialitate menționează afinele ca fiind “fructele tinereții”. O singură porție de afine ne oferă la fel de mulți antioxidanți cât cinci porții de morcovi, mere, broccoli sau dovleac. Puterea antioxidantă a pulberii mineralizate de afine reprezintă o armă eficientă în lupta cu tendința de îmbătrânire continuă a organismului. Acțiunea de stopare a îmbătrânirii este foarte complexă și se manifestă atât asupra organelor interne: creier, inimă, tract digetiv și urinar, cât și asupra reducerii ridurilor și tonifierii pielii. Se administrează câte o linguriță plină de pulbere mineralizată de afine, înainte cu 15 minute de mesele principale ale zilei.

Mod de administrare: în afara cazurilor precizate mai sus, se ia câte o linguriță plină de 3 ori pe zi, înainte cu 10-15 minute de mesele principale. E recomandabil să se țină sub limbă 10 minute, amestecându-se bine cu saliva din gură și puțină apă, după care se înghite cu un pahar de apă.

Condiții de păstrare: după deschiderea borcanului și administrarea pulberii, se recomandă închiderea borcanului și păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină și umezeală, la o temperatură sub 20 de grade Celsius și o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, în condițiile respectării recomandărilor de păstrare. Verificați data de expirare a produsului, înscrisă pe etichetă.

NOTĂ: Acest produs este obținut în condiții organice, la temperatură ambiantă, fără utilizarea substanțelor chimice de sinteză. Produsul este notificat de INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE, fiind în conformitate cu prevedirile ordinului comun al M.A.P.D.R nr 1228/2005, al M.S. nr 244/2006 Și al A.N.S.V.S.A. nr 63/2006 privind aprobarea normelor tehnice privind comercializarea suplimentelor alimentare predozate de origine animală și vegetală și/sau a amestecurilor acestora cu vitamine, minerale și alți nutrienți. Produsul și procedeul de obținere sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
2 + 2 = ?

Produse similare care v-ar putea interesa: