Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

AFINE - pulbere mineralizată

AFINE - pulbere mineralizată
Galerie

ÎnchideGalerie

     Pulberea mineralizată de afine acÈ›ionează ca antioxidant puternic, asigurând întinerirea organismului, întăreÈ™te È›esuturile, susÈ›ine È™i consolidează structura colagenului, îmbunătățeÈ™te vederea, fiind de folos în combaterea degenerescenÈ›ei maculare È™i a cataractei, inhibă È™i stopează tumorile canceroase, îmbunătățeÈ™te funcÈ›ia cognitivă È™i memoria, contribuind în plus la reducerea stării de anxietate È™i stres, ameliorează sănătatea inimii È™i previne accidentele vasculare, păstrează flexibilitatea vaselor de sânge, ajută la menÅ£inerea unui nivel normal de insulină în sânge, are efect diuretic È™i antiseptic asupra tractului digestiv È™i urinar.

Volum: 270 ml
Preț: 65 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:AFINE - pulbere mineralizată
Volum:270 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate *:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume *:
Email *:
Telefon *:
Adresa *:
Tip *: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata *
Accept termenii și condițiile site-ului
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Recomandă acest produs

 

      În compoziÅ£ia pulberii mineralizate de afine găsim vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, C, E, K, folaÈ›i, minerale: potasiu, fosfor, calciu, magneziu, sodiu, fier, zinc, cupru, sulf, polifenoli: antocianozoide, acid elagic, quercitină, catechine, acizi organici: citric, salicilic, benzoic, malic, tartric, tanini, mirtilină, glucozoide, lipide, pectine, fitohormoni È™i substanÈ›e aromatice.

     Pulberea mineralizată de afine acÈ›ionează ca antioxidant puternic, asigurând întinerirea organismului, întăreÈ™te È›esuturile, susÈ›ine È™i consolidează structura colagenului, îmbunătățeÈ™te vederea, fiind de folos în combaterea degenerescenÈ›ei maculare È™i a cataractei, inhibă È™i stopează tumorile canceroase, îmbunătățeÈ™te funcÈ›ia cognitivă È™i memoria, contribuind în plus la reducerea stării de anxietate È™i stres, ameliorează sănătatea inimii È™i previne accidentele vasculare, păstrează flexibilitatea vaselor de sânge, ajută la menÅ£inerea unui nivel normal de insulină în sânge, are efect diuretic È™i antiseptic asupra tractului digestiv È™i urinar.

Acuitate vizuală – Antocianozidele din afine influenÅ£ează benefic enzimele esenÅ£iale implicate în metabolismul ÅŸi funcÅ£ionarea celulelor retinei. Ele stimulează producerea de rodopsină, care favorizează o vedere bună, îmbunătăţesc acuitatea vizuală, circulaÅ£ia sângelui ÅŸi sănătatea nervilor la nivelul ochilor, previn ÅŸi tratează cataracta ÅŸi degenerescenÅ£a maculară, îmbunătăţind vederea pe timpul nopÅ£ii.

Cancer – Mai multe studii au arătat că afinele conÅ£in antioxidanÅ£i puternici, cum ar fi acidul elagaic ÅŸi anticianozidele, care previne apariÅ£ia mutaÅ£iilor ÅŸi malignizarea celulelor din organism. Astfel, s-a demonstrat că afinele pot inhiba proliferarea cancerului sensibil la hormoni : colon, sân, prostată ÅŸi ovare.

AfecÈ›iuni ale creierului – Cercetările făcute în ultimii ani au arătat că ingestia afinelor sub diferite forme îmbunătățeÈ™te echilibrul, coordonarea È™i memoria, chiar È™i în cazul persoanelor care suferă de Alzheimer. Pulberea mineralizată de afine are efecte benefice È™i asupra sclerozei multiple, deoarece nutrienÈ›ii din afine prezintă o afinitate deosebită pentru zonele creierului care controlează miÈ™carea.

Diaree Afinele ar trebui să fie prima variantă de tratament natural atunci cand ne confruntăm cu un episod de diaree. Fiind bogate în taninuri,  pectine, acizi organici, vitamina A ÅŸi vitamina C, afinele  au proprietăţi antiseptice ÅŸi ameliorează, în doar cateva ore, procesul de fermentaÅ£ie.

InfecÈ›ii digestive ÅŸi reno-urinare Pulberea mineralizată de afine are o acÈ›iune antiinflamatoare È™i bactericidă asupra tractului digestiv È™i reno-urinar. Taninurile din compoziÈ›ia afinelor împiedică bacteriile responsabile de infecÈ›ii să se fixeze pe suprafaÈ›a È›esuturilor. Cu acest produs se tratează eficient colibacilozele È™i cistitele. Taninurile È™i antocianozidele din pulberea mineralizată de afine au o excelentă putere antidiareică, calmând cu succes durerile È™i spasmele intestinale.

Diabet tip2 – Cura cu pulbere mineralizată de afine pentru tratarea diabetului este de lungă durată È™i se bazează pe ameliorarea metabolismului È™i refacerea parÈ›ială a celulelor afectate din pancreas, sub acÈ›iunea polifenolilor, vitaminelor È™i mineralelor din afine, precum È™i sub acÈ›iunea miÈ™cării È™i a unui regim alimentar special. În principiu, alimentaÈ›ia trebuie să se bazeze pe legume, seminÈ›e È™i fructe proaspete, netratate termic, leguminoase, cereale integrale, Kombucha etc. Sunt excluse complet din alimentaÈ›ie dulciurile artificiale, carnea, grăsimile animale, produsele lactate, pâinea albă, sucurile din fructe È™i legume, uleiurile rafinate, alcoolul, tutunul È™i cafeaua. Se iau câte două linguriÈ›e pline de pulbere de afine, de trei ori pe zi, chiar înainte de servirea mesei. Pentru accelerarea eficienÈ›ei, acest produs se poate asocia cu pulberi mineralizate de salvie, pelin negru È™i  topinambur.

Boli cardiovasculare Oamenii de È™tiință au demonstrat efectul deosebit de favorabil al polifenolilor din afine asupra reducerii riscului de apariÈ›ie a afecÈ›iunilor cardiovasculare coronariene. Polifenolii previn oxidrea LDL colesterolului, stopând astfel procesul de instalare a afecÈ›iunilor arterelor coronariene. Doctorul James Joseph de la Universitatea Tuft, care a demonstrat beneficiile afinelor, a tras concluzia că ceea ce este bun pentru inimă este bun È™i pentru creier.

Avitaminoze ÅŸi anemie – AbundenÈ›a de vitamine, minerale È™i fitonutrienÈ›i din afine reprezintă garanÈ›ia că acest produs este eficient în cazul avitaminozelor È™i anemiei. ConÈ›inutul ridicat în fier din afine favorizează creÈ™terea nivelului de hemoglobină din sânge. Se consumă, minim o lună, câte două linguriÈ›e pline de pulbere, de trei ori pe zi, încercând să o È›inem în gură cât mai mult timp È™i să o amestecăm bine cu salivă, înainte de a o înghiÈ›i cu apă. Pentru creÈ™terea eficienÈ›ei, produsul poate fi asociat cu pulberi mineralizate de coacăze negre, meriÈ™oare, muguri de brad È™i ardei iute.

Întinerirea organismului – Literatura de specialitate menÅ£ionează afinele ca fiind ,,fructele tinereÅ£ii”. O singură porÅ£ie de afine ne oferă la fel de mulÅ£i antioxidanÅ£i cât cinci porÅ£ii de morcovi, mere, broccoli sau dovleac. Puterea antioxidantă a pulberii mineralizate de afine reprezintă o armă eficientă în lupta cu tendinÅ£a de îmbătrânire continuă a organismului. AcÅ£iunea de stopare a îmbătrânirii este foarte complexă ÅŸi se manifestă atât asupra organelor interne: creier, inimă, tract digetiv ÅŸi urinar, cât ÅŸi asupra reducerii ridurilor ÅŸi tonifierii pielii. Se administrează câte o linguriţă plină de pulbere mineralizată de afine, înainte cu 15 minute de mesele principale ale zilei.

Mod de administrare: În afara cazurilor precizate mai sus, se ia câte o linguriță plină de 3 ori pe zi, înainte cu 10-15 minute de mesele principale. E recomandabil să se È›ină sub limbă 10 minute, amestecându-se bine cu saliva din gură ÅŸi puÈ›ină apă, după care se înghite cu un pahar de  apă.

CondiÅ£ii de păstrare: După deschiderea borcanului ÅŸi administrarea pulberii, se recomandă închiderea borcanului ÅŸi păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină ÅŸi umezeală, la o temperatură sub 20 de grade Celsius ÅŸi o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, în condiÅ£iile respectării recomandărilor de păstrare. VerificaÅ£i data de expirare a produsului, înscrisă pe etichetă.

NOTÄ‚: Acest produs este obÈ›inut în condiÈ›ii organice, la temperatură ambiantă, fără utilizarea substanÈ›elor chimice de sinteză. Produsul este notificat de INSTITUTL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE, fiind în conformitate cu prevedirile ordinului comun al M.A.P.D.R nr 1228/2005, al M.S. nr 244/2006 ÅŸi al A.N.S.V.S.A. nr 63/2006 privind aprobarea normelor tehnice privind comercializarea suplimentelor alimentare predozate de origine animală È™i vegetală È™i/sau a amestecurilor acestora cu vitamine, minerale È™i alÈ›i nutrienÈ›i. Produsul È™i procedeul de obÈ›inere sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru InvenÈ›ii È™i Mărci BucureÈ™ti.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
2 + 2 = ?

Produse similare care v-ar putea interesa: