Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

ȚELINĂ FRUNZE - pulbere mineralizată

ȚELINĂ FRUNZE - pulbere mineralizată
Galerie

ÎnchideGalerie

     În medicina chineză, se spune că nu există aliment mai eficient pentru întinerirea corpului și a minții ca frunzele de țelină.  Prin substanțele din compoziția sa, pulberea mineralizată de frunze de țelină determină o acțiune complexă de regenerare și revigorare a organismului, având proprietăți digestive, diuretice, depurative, antireumatice, stimulatoare, afrodisiace, de reglare hormonală, antitumorale, antihipertensive, antidiabetice și antilitiazice. Țelina frunze asigură aportul de nutrienți pentru menținerea funcțiilor depurative ale organismului, reducerea surplusului de greutate corporală, ameliorarea funcțiilor sexuale, îmbunătățirea functionării inimii, ficatului, rinichilor, pancreasului și ochilor, fiind, în același timp, un tonic general cu efecte pozitive în stările de astenie, surmenaj, convalescență, afecțiuni respiratorii și dureri articulare.

Volum: 270 ml
Preț: 65 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:ȚELINĂ FRUNZE - pulbere mineralizată
Volum:270 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate *:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume *:
Email *:
Telefon *:
Adresa *:
Tip *: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata *
Accept termenii și condițiile site-ului
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Recomandă acest produs

 

     În compoziția pulberii mineralizate de frunze de țelină se găsesc vitaminele: A, B, C, E, G, K, PP și betacaroten; mineralele: potasiu, calciu, magneziu, sulf, fier, fosfor, sodiu, iod, mangan și cupru; lignine, cumarine, zeaxantină, luteină, aminoacizi, uleiuri esențiale, acizii acetilenici și fenolici, acid folic, acid clorogenic, fitohormoni, ftalide, terpene și alți bionutrienți.

     În medicina chineză, se spune că nu există aliment mai eficient pentru întinerirea corpului și a minții ca frunzele de țelină.  Prin substanțele din compoziția sa, pulberea mineralizată de frunze de țelină determină o acțiune complexă de regenerare și revigorare a organismului, având proprietăți digestive, diuretice, depurative, antireumatice, stimulatoare, afrodisiace, de reglare hormonală, antitumorale, antihipertensive, antidiabetice și antilitiazice. Țelina frunze asigură aportul de nutrienți pentru menținerea funcțiilor depurative ale organismului, reducerea surplusului de greutate corporală, ameliorarea funcțiilor sexuale, îmbunătățirea functionării inimii, ficatului, rinichilor, pancreasului și ochilor, fiind, în același timp, un tonic general cu efecte pozitive în stările de astenie, surmenaj, convalescență, afecțiuni respiratorii și dureri articulare.

Obezitate – pulberea mineralizată de frunze de țelină reprezintă un remediu valoros în tratarea supragreutății. Țelina frunze favorizează eliminarea excesului de apă din țesuturi și contribuie la “arderea” mai eficientă a grăsimilor. În plus, acest produs reduce reactivitatea la stres, fiind de mare ajutor pentru combaterea așa-numitelor “accese de foame”, care apar frecvent la obezi, mai ales în condiții de tensiune emoțională, de gol sufletesc, de frustrare afectivă, etc.

Colesterol – studii de medicină experimentală efectuate la Universitatea din Chicago (SUA) și la Universitatea din Milano (Italia) au arătat că frunzele de țelină reduc nivelul de colesterol rău din sânge. Substanța fitochimică numită 3-N-nutilftalida, care se găsește în frunzele de țelină, îmbunătățește activitatea enzimatică a ficatului, conducând la creșterea secreției biliare și la eliminarea surplusului de colesterol din organism.

Artroză și reumatism – frunzele de țelină sunt recomandate în tratarea artrozelor, deoarece sunt bogate în flavonoide, cu efect antiinflamatoriu, în vitamina C și în fitohormoni cu efect regenerator. Pulberea mineralizată din frunze de țelină determină următoarelor acțiuni antireumatismale:

•           asigură eliminarea eficientă a deșeurilor toxice din organism și nu permite acumularea lor în articulații sub o formă metamorfozată;

•           are un efect alcalinizant puternic, care neutralizează aciditatea sângelui;

•           vine cu un aport consistent de minerale, vitamine și bionutrienți pentru reconstrucția țesuturilor degradate din articulații;

•           reduce rigiditatea și îmbunătățește mobilitatea articulațiilor;

•           exercită o acțiune tonică și calmantă asupra inimii și asupra sistemului nervos;

•           are un efect triplu cumulat: antiinflamatoriu, antiseptic și cicatrizant;

•           combate efectele secundare nefaste ale corticoizilor, substanțe medicale alopate cu care sunt tratate adesea afecțiunile reumatice.

Impotență, frigiditate – studii efectuate în Japonia, China și Rusia au arătat că țelina este un foarte bun reglator hormonal, iar o dietă care conține o cantitate semnificativă de frunze de țelină prelungește tinerețea biologică a femeii, combate foarte eficient dismenoreea și infertilitatea, fiind un remediu puternic contra menopauzei premature și a tulburărilor care apar la începutul acesteia. Totodată, pulberea din frunze de țelină este recunoscută drept un excelent afrodisiac, fiind indicată atât în impotență, cât și în frigiditate. Aceleași studii au arătat că țelina stimulează producerea de androstenon și androstenol, doi feromoni care stimulează excitația și care ajută organismul să transmită mirosuri și semnale propice actului sexual. Medicii Judy Garman, Mark Anderson și Walter Gaman confirmă științific că frunzele de țelină amplifică dorința sexuală a bărbaților și intensifică orgasmul, grație unor substanțe naturale din compoziție. Efectul general constatat în timp este relansarea activității gonadelor, atât la bărbați, cât și la femei. Pentru îmbunătățirea vieții sexuale pe termen lung, se recomandă ca tratamentul cu țelină frunze  să fie corelat cu îmbunătățirea stării generale de sănătate printr-o alimentație corectă, mișcare, odihnă suficientă și controlul stresului.

Tulburări de vedere – pulberea mineralizată de țelină frunze este bogată în flavonoizi cu rol antioxidant. Dintre aceștia, zeaxantina și luteina asigură sănătatea vizuală, prin îmbunătățirea performanțelor vizuale: acuitatea vizuală, sensibilitatea la contrast, senzitivitatea la lumină și recuperarea transparenței. De asemenea, frunzele de țelină reprezintă și o sursă bogată în betacaroten, precursorul vitaminei A, care contribuie la îmbunătățirea vederii pe timp de noapte.

Cancer, leucemie, limfom hodgkin – pulberea mineralizată de țelină frunze conține cel puțin 8 compuși anti-cancer. În mod special, acizii acetilenici și fenolici din frunzele de țelină contribuie la inhibarea creșterii celulelor maligne. Alte substanțe din frunzele de țelină, cum sunt cumarinele, au un rol important în prevenirea proceselor de malignizare. Un studiu făcut în China, la Colegiul de Medicină din Harbin, pe 336 de cazuri de cancer colo-rectal, a arătat că un consum ridicat de frunze de țelină ameliorează această formă de cancer. Se recomandă, așadar, ca bolnavii de cancer să însoțească fiecare masă cu câte două lingurițe de pulbere mineralizată de frunze de țelină.

Sindrom de oboseală cronică și stres – pulberea mineralizată de frunze de țelină are efecte tonice, ajută la reglarea activității glandelor suprarenale (responsabile de secreția așa-numiților hormoni de stres) și îmbunătățește reacția organismului la suprasolicitare.

Hipertensiune arterială – frunzele de țelină sunt folosite în mod tradițional în China pentru reducerea presiunii arteriale. Studiile arată că după șase săptămâni de ingestie regulată a frunzelor de țelină, valorile presiunii arteriale au scăzut la cei mai mulți dintre pacienți cu 12-15%, aceasta datorându-se atât efectelor vasodilatatoare, cât și celor diuretice. S-a descoperit că în frunzele de țelină există o substanță fitochimică numită 3-N-butilftalidă, care scade tensiunea arterială crescută prin relaxarea mușchilor netezi din pereții vaselor sanguine, ceea ce duce la lărgirea acestora.

Ischemie cardiacă, prevenirea infarctului – țelina are în compoziția frunzelor sale așa-numitele “ftalide”, substanțe care au efecte relaxante asupra musculaturii netede și care fac arterele să își mărească diametrul. Mai mult, această categorie de substanțe reduce nivelul hormonilor de stres din sânge, împiedicând astfel vasoconstricția și puseele de hipertensiune.

Diabet – se consumă zilnic, înaintea fiecărei mese principale două lingurițe de pulbere de frunze de țelină. Acest produs este bogat în fibre alimentare și în principii active cu efect hipoglicemiant, fapt ce crește receptivitatea organismului la insulină.

Astm, afecțiuni respiratorii – frunzele de țelină au efecte antispastice, relaxante asupra musculaturii netede, ajută la fluidizarea excesului de mucus și la eliminarea sa de pe căile respiratorii. În medicina tradițională, țelina este folosită cu succes și contra tuberculozei pulmonare și a pleureziei.

Calculi renali – țelina frunze, sub formă de pulbere mineralizată, este un excelent remediu pentru prevenirea calculilor renali, datorită conținutului ridicat în potasiu și magneziu. Produsul conține principii diuretice și antiinflamatoare renale, ajutând la eliminarea microcalculilor formați în rinichi și prevenind formarea altora noi.

Calculi biliari – datorită conținutului de fibre alimentare, la care se adaugă acțiunea de stimulare a evacuării bilei din colecist, frunzele de țelină, sub formă de pulbere mineralizată, reprezintă un remediu excelent pentru prevenirea litiazei biliare și pentru eliminarea depunerilor fine din vezicula biliară.

Boli de piele – frunzele de țelină sunt un excelent diuretic și depurativ, precum și un fin reglator hormonal, întrunind multe din calitățile necesare tratării unor boli de piele cu o cauzalitate complexă, cum ar fi: psoriazisul, sclerodermia, vitiligo, anumite forme de acnee, dermatozele alergice. Câte două lingurițe de pulbere mineralizată de frunze de țelină consumate zilnic, înaintea meselor principale, în cure de două săptămâni, reprezintă un excelent depurativ, care accelerează puternic procesul de eliminare a substanțelor toxice din corp. Acest tratament este indicat, în mod special, persoanelor care lucrează într-un mediu poluat, celor care consumă multă carne, alimente cu aditivi alimentari, tutun sau medicamente de sinteză cu multiple efecte adverse.

Mod de administrare: în afara cazurilor precizate mai sus, se administrează câte două lingurițe pline de pulbere de țelină frunze, de trei ori pe zi, cu 15 minute înainte de masă. E bine să se țină sub limbă 5-10 minute, amestecându-se bine cu saliva din gură, după care se înghite cu apă.

Condiții de păstrare: după deschiderea borcanului și administrarea pulberii, se recomandă închiderea borcanului și păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină și umezeală, la o temperatură sub 20 de grade Celsius și o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, în condițiile respectării recomandărilor de păstrare. Verificați data de expirare a produsului, înscrisă pe etichetă.

NOTĂ: acest produs este obținut în condiții organice, la temperatură ambiantă, fără utilizarea substanțelor chimice de sinteză. Produsul este notificat de INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE, fiind în conformitate cu prevedirile ordinului comun al M.A.P.D.R nr 1228/2005, al M.S. nr 244/2006 și al A.N.S.V.S.A. nr 63/2006 privind aprobarea normelor tehnice privind comercializarea suplimentelor alimentare predozate de origine animală și vegetală și/sau a amestecurilor acestora cu vitamine, minerale și alți nutrienți. Produsul și procedeul de obținere sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
2 + 2 = ?

Produse similare care v-ar putea interesa: