Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

ȚELINĂ FRUNZE - pulbere mineralizată

ȚELINĂ FRUNZE - pulbere mineralizată
Galerie

ÎnchideGalerie

      În medicina chineză, se spune că nu există aliment mai eficient pentru întinerirea corpului È™i a minÈ›ii ca frunzele de È›elină.  Prin substanÈ›ele din compoziÈ›ia sa, pulberea mineralizată de frunze de È›elină determină o acÈ›iune complexă de regenerare si revigorare a organismului, având proprietăți digestive, diuretice, depurative, antireumatice, stimulatoare, afrodisiace, de reglare hormonală, antitumorale, antihipertensive, antidiabetice ÅŸi antilitiazice. Èšelina frunze asigură aportul de nutrienÈ›i pentru menÈ›inerea funcÈ›iilor depurative ale organismului, reducerea surplusului de greutate corporală, ameliorarea  funcÈ›iilor sexuale, îmbunătăţirea functionarii inimii, ficatului, rinichilor, pancreasului È™i ochilor, fiind, în acelaÈ™i timp, un tonic general cu efecte pozitive în stările de astenie, surmenaj, convalescență, afecÈ›iuni respiratorii È™i dureri articulare.

Volum: 270 ml
Preț: 65 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:ȚELINĂ FRUNZE - pulbere mineralizată
Volum:270 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate *:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume *:
Email *:
Telefon *:
Adresa *:
Tip *: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata *
Accept termenii și condițiile site-ului
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Recomandă acest produs

 

      În compoziÅ£ia pulberii mineralizate de frunze de È›elină se găsesc vitaminele: A, B, C, E, G, K PP È™i betacaroten; mineralele: potasiu, calciu, magneziu, sulf, fier, fosfor, sodiu, iod, mangan ÅŸi cupru;  lignine, cumarine, zeaxantină,  luteină,  aminoacizi, uleiuri esenÈ›iale, acizii acetilenici ÅŸi fenolici, acid folic, acid clorogenic, fitohormoni, ftalide, terpene È™i alÈ›i bionutrienÈ›i.

      În medicina chineză, se spune că nu există aliment mai eficient pentru întinerirea corpului È™i a minÈ›ii ca frunzele de È›elină.  Prin substanÈ›ele din compoziÈ›ia sa, pulberea mineralizată de frunze de È›elină determină o acÈ›iune complexă de regenerare si revigorare a organismului, având proprietăți digestive, diuretice, depurative, antireumatice, stimulatoare, afrodisiace, de reglare hormonală, antitumorale, antihipertensive, antidiabetice ÅŸi antilitiazice. Èšelina frunze asigură aportul de nutrienÈ›i pentru menÈ›inerea funcÈ›iilor depurative ale organismului, reducerea surplusului de greutate corporală, ameliorarea  funcÈ›iilor sexuale, îmbunătăţirea functionarii inimii, ficatului, rinichilor, pancreasului È™i ochilor, fiind, în acelaÈ™i timp, un tonic general cu efecte pozitive în stările de astenie, surmenaj, convalescență, afecÈ›iuni respiratorii È™i dureri articulare.

Obezitate –  Pulberea mineralizată de frunze de È›elină reprezintă un remediu valoros în tratarea supragreutății. Èšelina frunze favorizează eliminarea excesului de apă din È›esuturi È™i contribuie la ,,arderea" mai eficientă a grăsimilor. În plus, acest produs reduce reactivitatea la stres, fiind de mare ajutor pentru combaterea aÈ™a-numitelor ,,accese de foame", care apar frecvent la obezi, mai ales în condiÈ›ii de tensiune emoÈ›ională, de gol sufletesc, de frustrare afectivă.

Colesterol – Studii de medicină experimentală efectuate la Universitatea din Chicago (SUA) ÅŸi la Universitatea din Milano (Italia)  au arătat că  frunzele de Å£elină reduc nivelul de colesterol rău din sânge. Substanţă fitochimica numită 3-n-butilftalida, care se găseÅŸte în frunzele de Å£elină, îmbunătăţeÅŸte activitatea enzimatică a ficatului, conducând la creÅŸterea secretiei biliare ÅŸi la eliminarea  surplusului de colesterol din organism.

Artroză È™i reumatism – Frunzele de Å£elină sunt recomandate în tratarea artrozelor, deoarece sunt  bogate în flavonoide, cu efect antiinflamatoriu, în vitamina C ÅŸi în fitohormoni cu efect regenerator. Pulberea mineralizată din frunze de Å£elină determină următoarelor acÅ£iuni antireumatismale:

•           Asigură eliminarea eficientă a deÅŸeurilor toxice din organism ÅŸi nu permite acumularea lor în articulaÅ£ii sub o formă metamorfozată;

•           Are un efect alcalinizant puternic, care neutralizează aciditatea sângelui;

•           Vine cu un aport consistent de minerale, vitamine ÅŸi bionutrienti pentru reconstrucÅ£ia Å£esuturilor degradate din articulaÅ£ii;

•           Reduce rigiditatea ÅŸi îmbunătăţeÅŸte mobilitatea articulaÅ£iilor;

•           Exercită o acÅ£iune tonică ÅŸi calmantă asupra inimii ÅŸi asupra sistemului nervos;

•           Are un efect triplu cumulat: antiinflamatoriu, antiseptic ÅŸi cicatrizant;

•           Combate efectele secundare nefaste ale corticoizilor, substanÅ£e medicale alopate cu care sunt tratate adesea afecÅ£iunile reumatice.

Impotență, frigiditate – Studii efectuate în Japonia, China ÅŸi Rusia au arătat că È›elina este un foarte bun reglator hormonal, iar o dietă care conÈ›ine o cantitate semnificativă de frunze de È›elină prelungeÈ™te tinereÈ›ea biologică a femeii, combate foarte eficient dismenoreea È™i infertilitatea, fiind un remediu puternic contra menopauzei premature È™i a tulburărilor care apar la începutul acesteia. Totodată,  pulberea din frunze de È›elină este recunoscută drept un excelent afrodisiac, fiind indicată atât în impotență, cât È™i în frigiditate. AceleaÈ™i studii au arătat că È›elina stimulează producerea de androstenon È™i androstenol, doi feromoni care stimulează excitaÈ›ia È™i care ajută organismul să transmită mirosuri È™i semnale propice actului sexual. Medicii Judy Garman, Mark Anderson È™i Walter Gaman confirmă È™tiinÈ›ific că frunzele de È›elină amplifică dorinÈ›a sexuală a bărbaÈ›ilor È™i intensifică orgasmul, graÈ›ie unor substanÈ›e naturale din compoziÈ›ie. Efectul general constatat în timp este relansarea activității gonadelor, atât la bărbaÈ›i, cât È™i la femei.

Pentru îmbunătățirea vieÈ›ii sexuale pe termen lung, se recomandă ca tratamentul cu È›elină frunze  să fie corelat cu îmbunătățirea stării generale de sănătate printr-o alimentaÈ›ie corectă, miÅŸcare, odihnă suficientă ÅŸi controlul stresului.

Tulburări de vedere – Pulberea mineralizată de Å£elină frunze este bogată în flavonoizi cu rol antioxidant. Dintre aceÅŸtia, zeaxantina ÅŸi luteina asigură  sănătatea vizuală, prin îmbunătăţirea performanÅ£elor vizuale: acuitatea vizuală, sensibilitatea la contrast, senzitivitatea la lumină ÅŸi recuperarea transparenÅ£ei. De asemenea, frunzele de Å£elină reprezintă ÅŸi o sursă bogată în betacaroten, precursorul vitaminei A, care contribuie la îmbunătăţirea vederii pe timp de noapte.

Cancer, leucemie, limfom Hodgkin – Pulberea mineralizată de Å£elină  frunze conÅ£ine cel puÅ£in 8 compuÅŸi anti-cancer. În mod special, acizii acetilenici ÅŸi fenolici din frunzele de Å£elină contribuie la inhibarea creÅŸterii celulelor maligne. Alte substanÅ£e din frunzele de Å£elină, cum sunt cumarinele, au un rol important în prevenirea proceselor de malignizare. Un studiu făcut în China, la Colegiul de Medicină din Harbin, pe 336 de cazuri de cancer colo-rectal, a arătat că un consum ridicat de frunze de Å£elină ameliorează această formă de cancer. Se recomandă, aÅŸadar, că bolnavii de cancer să însoÅ£ească fiecare masă cu câte două linguriÅ£e de pulbere mineralizată de frunze de Å£elină.

Sindrom de oboseală cronică È™i stres – Pulberea mineralizată de frunze de È›elină are efecte tonice, ajută la reglarea activității glandelor suprarenale (responsabile de secreÈ›ia aÈ™a-numiÈ›ilor hormoni de stres) ÅŸi îmbunătățeÈ™te reacÈ›ia organismului la suprasolicitare.

Hipertensiune arterială – Frunzele de Å£elină sunt folosite în mod tradiÅ£ional în China pentru reducerea presiunii arteriale. Studiile arată că după 6 săptămâni de ingestie regulată a frunzelor de Å£elină, valorile presiunii arteriale au scăzut la cei mai mulÅ£i dintre pacienÅ£i cu 12-15%, aceasta datorându-se atât efectelor vasodilatatoare, cât ÅŸi celor diuretice. S-a descoperit că în frunzele de Å£elină există o substanţă fitochimica numită 3-n-butilftalida, care scade tensiunea arterială crescută prin relaxarea muÅŸchilor netezi din pereÅ£ii vaselor sanguine, ceea ce duce la lărgirea acestora.

Ischemie cardiacă, prevenirea infarctului – Èšelina are în compoziÈ›ia frunzelor sale aÈ™a-numitele ,,ftalide", substanÈ›e care au efecte relaxante asupra musculaturii netede È™i care fac arterele să îÈ™i mărească diametrul. Mai mult, această categorie de substanÈ›e reduc nivelul hormonilor de stres din sânge, împiedicând astfel vasoconstricÈ›ia È™i puseele de hipertensiune.

Diabet – Se consumă zilnic, înaintea fiecărei mese principale două linguriÈ›e de pulbere de frunze de È›elină. Acest produs este bogat în fibre alimentare È™i în principii active cu efect hipoglicemiant, fapt ce creÈ™te receptivitatea organismului la insulină.

Astm, afecÈ›iuni respiratorii – Frunzele de È›elină au efecte antispastice, relaxante asupra musculaturii netede, ajută la fluidizarea excesului de mucus È™i la eliminarea sa de pe căile respiratorii. În medicina tradiÈ›ională, È›elina este folosită cu succes È™i contra tuberculozei pulmonare È™i a pleureziei.

Calculi renali – Èšelina frunze, sub formă de pulbere mineralizată, este un excelent remediu pentru prevenirea calculilor renali, datorită conÈ›inutului ridicat în potasiu È™i magneziu. Produsul conÈ›ine principii diuretice È™i antiinflamatoare renale, ajutând la eliminarea microcalculilor formaÈ›i în rinichi È™i prevenind formarea altora noi.

Calculi biliari – Datorită conÈ›inutului de fibre alimentare, la care se adaugă acÈ›iunea de stimulare a evacuării bilei din colecist, frunzele de È›elină, sub formă de pulbere mineralizată, reprezintă un remediu excelent pentru prevenirea litiazei biliare È™i pentru eliminarea depunerilor fine din vezicula biliară.

Boli de piele – Frunzele de È›elină sunt un excelent diuretic È™i depurativ, precum È™i un fin reglator hormonal, întrunind multe din calitățile necesare tratării unor boli de piele cu o cauzalitate complexă, cum ar fi: psoriazisul, sclerodermia, vitiligo, anumite forme de acnee, dermatozele alergice. Câte două linguriÈ›e de pulbere mineralizată de frunze de È›elină consumate zilnic, înaintea meselor principale, în cure de două săptămâni, reprezintă un excelent depurativ, care accelerează puternic procesul de eliminare a substanÈ›elor toxice din corp. Acest tratament este indicat, în mod special, persoanelor care lucrează într-un mediu poluat, celor care consumă  multă carne, alimente cu aditivi alimentari, tutun sau medicamente de sinteză cu multiple efecte adverse.

Mod de administrare: În afara cazurilor precizate mai sus, se administrează câte două linguriÈ›e pline de pulbere de Å£elină frunze, de trei ori pe zi, cu 15 minute înainte de masă. E bine să se È›ină sub limbă 5-10 minute, amestecându-se bine cu saliva din gură, după care se înghite cu apă.

CondiÅ£ii de păstrare: După deschiderea borcanului ÅŸi administrarea pulberii, se recomandă închiderea borcanului ÅŸi păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină ÅŸi umezeală, la o temperatură sub 20 de grade Celsius ÅŸi o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, în condiÅ£iile respectării recomandărilor de păstrare. VerificaÅ£i data de expirare a produsului, înscrisă pe etichetă.

NOTÄ‚: Acest produs este obÈ›inut în condiÈ›ii organice, la temperatură ambiantă, fără utilizarea substanÈ›elor chimice de sinteză. Produsul este notificat de INSTITUTUL NAÅ¢IONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE, fiind în conformitate cu prevedirile ordinului comun al M.A.P.D.R nr 1228/2005, al M.S. nr 244/2006 ÅŸi al A.N.S.V.S.A. nr 63/2006 privind aprobarea normelor tehnice privind comercializarea suplimentelor alimentare predozate de origine animală È™i vegetală È™i/sau a amestecurilor acestora cu vitamine, minerale È™i alÈ›i nutrienÈ›i. Produsul È™i procedeul de obÈ›inere sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru InvenÈ›ii È™i Mărci BucureÈ™ti.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
2 + 2 = ?

Produse similare care v-ar putea interesa: