Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

Termeni și Condiții

      Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Alimente-geriatrice.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. De asemenea își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și informațiilor despre produsele prezente pe site-ul www.alimente-geriatrice.ro, fără o înștiințare prealabilă. Informațiile despre produsele prezente pe site-ul www.alimente-geriatrice.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală.

Despre noi

     Acest site este întreținut și administrat de firma Alimente Geriatrice S.R.L cu sediul în localitatea Poiana Horea, nr. 215 A, comuna Beliș, județul Cluj, înregistrată la Registrul Comerțului cu CUI RO 32163871 și număr de ordine J12/2655/2013. Contactul se poate realiza prin poștă la adresă sediului, prin e-mail la adresa info@alimente-geriatrice.ro pentru întrebări referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plată, metode de livrare, informații despre produse și telefonic la numărul: 0729 668 108 între orele 9:00-18:00, de luni până vineri, excepție de la regulă fiind zilele de sărbătoare legală.

Drepturi de autor

      Conținutul și designul www.alimente-geriatrice.ro, precum și orice alt material având legatură cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse, orice alte materiale), aparțin de Alimente Geriatrice S.R.L acolo unde acest lucru este specificat  mod expres - (drept de autor) protejate de legislația privind proprietatea. De asemenea, produsele comercializate sub formă de pulberi vegetale precum și procedeul de obținere acestora sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci - București.

Informații despre produse

      Informaţiile pe care le regăsiţi pe acest site nu reprezintă opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugăm cereţi sfatul medicului în cazul în care va confruntaţi cu probleme de sănătate şi să vă informaţi temeinic înainte de a folosi orice tip de supliment alimentar sau medicament. Nu trebuie să folosiți informațiile prezentate în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau înlocuirii medicamentelor sau a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. De asemenea, este recomandată citirea cu atenție a tot prospectului.

Înregistrarea ca utilizator

      Site-ul www.alimente-geriatrice.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.alimente-geriatrice.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați un cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor de utilizare a www.alimente-geriatrice.ro și a Politicii de Confidențialitate a acestuia.

Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra și a intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe site, este necesară parcurgerea următoarelor etape:

  • identificarea și alegerea produselor
  • de preferat înregistrarea dumneavoastră ca utilizator al www.alimente-geriatrice.ro
  • efectuarea plății produselor. Plata se efectuează în sistem ramburs (plata la primirea coletului) sau prin transfer bancar/ordin de plată iar prețurile produselor afișate reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adaugată de 9%, valabilă în Romania).

Comanda minima este de 30 lei cu TVA inclus. La această sumă se adaugă taxa de transport. Pentru a beneficia de transport gratuit, suma minimă a coșului trebuie să fie de 600 lei.

Politica de returnare

Consumatorul are dreptul  notifice în scris comerciantul ca renunta la cumpărare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului, iar în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr. 130/2000. În cazul în care valorificați acest drept aveți obligația de a returna produsul cumpărat, în ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala dvs. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră.

Condiții legale

      Site-ul www.alimente-geriatrice.ro respectă actele normative care sunt destinate în mod specific domeniului de comerț electroinic precum și celorlalte acte normative referitoare la comerț în general. Orice conflict apărut între Alimente Geriatrice  S.R.L și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

.