Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

Prelucrare date cu caracter personal

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Site-ul www.alimente-geriatrice.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. De asemenea își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și informațiilor despre produsele prezente pe site-ul www.alimente-geriatrice.ro, fără o înștiințare prealabilă. Informațiile despre produsele prezente pe site-ul www.alimente-geriatrice.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală.

Despre noi

     Acest site este întreținut și administrat de firma Alimente Geriatrice S.R.L cu sediul în localitatea Poiana Horea, nr. 215 A, comuna Beliș, județul Cluj, înregistrată la Registrul Comerțului cu CUI RO32163871 și număr de ordine J12/2655/2013. Contactul se poate realiza prin poștă la adresă sediului, prin e-mail la adresa info@alimente-geriatrice.ro pentru întrebări referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plată, metode de livrare, informații despre produse și telefonic la numărul: 0729 668 108 între orele 9:00-18:00, de luni până vineri, excepție de la regulă fiind zilele de sărbătoare legală.

Drepturi de autor

      Conținutul și designul www.alimente-geriatrice.ro, precum și orice alt material având legatură cu acesta trimis dumneavoastră prin email sau furnizat dumneavoastră prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse, orice alte materiale), aparțin de Alimente Geriatrice S.R.L acolo unde acest lucru este specificat în mod expres - (drept de autor) protejate de legislația privind proprietatea. De asemenea, produsele comercializate sub formă de pulberi vegetale precum și procedeul de obținere al acestora sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci - București.

Informații despre produse

      Informaţiile pe care le regăsiţi pe acest site nu reprezintă opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugăm să cereţi sfatul medicului în cazul în care vă confruntaţi cu probleme de sănătate şi să vă informaţi temeinic înainte de a folosi orice tip de supliment alimentar sau medicament. Nu trebuie să folosiți informațiile prezentate în aceste pagini în scopul diagnosticării sau înlocuirii medicamentelor sau a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. De asemenea, este recomandată citirea cu atenție a prospectului.