Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

Politica de confidențialitate

Bine ați venit la Politica de confidențialitate a societății Alimente Geriatrice S.R.L.

Atunci când utilizați serviciile ”Companiei”, puteți avea încredere în noi cu privire la securitatea informațiilor dvs. Această Politică de confidențialitate menită să vă ajute să înțelegeți ce date colectăm, de ce le colectăm și ce facem cu ele. Aceste informații sunt cele mai importante și relevante în relația cu dvs. în calitate de utilizator, client, vizitator, etc.

Noi sperăm că veți avea timp să citiți prezenta Politică de confidențialitate (În continuare Politica) cu atenție.

Nu uitați că aveți tot timpul posibilitatea de a vă administra şi accesa informațiile dvs. și de a le proteja confidențialitatea și securitatea lor cu ajutorul instrumentelor pe care vi le oferim prin Contul meu.

Există moduri diferite în care puteți utiliza serviciile noastre – puteți comanda produsele noastre sau puteţi  crea un cont de utilizator pe care să-l folosiţi. Atunci  când partajați informații cu noi, de exemplu, prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul nostru, vă punem la îndemână toate instrumentele pe care le deținem pentru a vă oferii servicii mai bune – de ex. pentru a vă arăta rezultate relevante ale căutării și anunțuri care vă interesează, sau care vă ajută să vă conectați cu persoane sau să faceți schimbul de informații mai repede și mai ușor. Pe măsură ce utilizați serviciile noastre, vrem să fiți lămuriți cu privire la modul în care folosim informațiile dvs. și cum vă puteți proteja confidențialitatea.

Tocmai de aceea, politica noastră de confidențialitate vă explică:

Ce informații colectăm și de ce le colectăm.

• Cum folosim aceste informații.

• Opțiunile pe care le oferim, inclusiv modul de accesare și de actualizare al informațiilor.

Am încercat să formulăm această politică într-un limbaj cât se poate de simplu, astfel încât să fie clară și inteligibilă pentru dvs. Totuși,  dacă nu sunteți familiarizați cu anumiți termeni vă rugăm să ne contactați.

Confidențialitatea dvs. contează pentru societatea noastră, indiferent dacă sunteți un utilizator nou sau de lungă durată, motiv pentru care vă rugăm să vă faceți timp pentru a cunoaște practicile noastre. Dacă aveți întrebări, contactați-ne în orice moment la datele pe care le-am precizat mai sus.

Informațiile pe care le colectăm

 

Pentru scopurile menţionate în cuprinsul prezentei Politici, prelucrăm datele cu caracter personal ale dvs. furnizate în cadrul site-ului, respectiv:

  • Nume, prenume, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, contul bancar;
  • Numărul comenzii plasate, tipul produselor comandate, informații pentru plata, detalii tranzacții;
  • Conținutul mesajului transmis prin Formularul de Contact si subiectul acestuia;
  • Informații privind date aflate în jurnalele de server (log information) și  utilizarea contului de Utilizator si a Site-ului de către dvs., cum ar fi data și ora la care ați accesat  site-ul, cookies de tipul Google Analytics, și date similare despre dvs.

Informațiile pe care le colectăm atunci când sunteți conectat la contul de utilizator, în plus față de informațiile pe care le obținem de dvs. pot fi asociate cu contul dvs. Atunci când informațiile sunt asociate cu contul dvs., informațiile devin date cu caracter personal, care trebuie protejate, Pentru mai multe informații despre cum puteți accesați, gestionați sau ștergeți informațiile asociate contului dvs. vizualizați ”Secțiunea de transparență și alegeri” din această Politică.

Alimente Geriatrice SRL colectează datele dvs. cu caracter personal direct de la dvs. (acordate pe site, email, rețele de socializare ori prin alte mijloace de comunicare), din rapoartele traficului înregistrat de serverele care găzduiesc site-ul, din rețele sociale precum sau de la partenerii noștri.

Nu folosim niciodată un identificator din cookie-uri sau tehnologii similare pentru a colecta date speciale cum ar fi cele legate de rasă, religie, orientare sexuală sau sănătate.

Cum folosim informațiile pe care le colectăm

 

Folosim informațiile pe care le colectăm de la dvs. pentru a opera, menține, îmbunătăți și furniza serviciile noastre clienților. Procesăm datele dvs. numai în conformitate cu Politica de confidențialitate.

Scopurile în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal sunt:

  • pentru furnizarea bunurilor comandate,
  • în scopuri de asigurare a securității informatice a datelor cu caracter personal
  • pentru a permite Utilizatorilor sa creeze un cont pe Site-ul nostru, sa plaseze comenzi online si sa cumpere produse din magazinul online www.alimente-geriatrice.ro. Folosim informațiile pe care ni le furnizați pentru a administra contul creat pe site-ul nostru. Puteți să vă administrați contul, să profitați de oferte speciale, sa faceți mai ușor cumpărături și să vă administrați setările personale.
  • pentru a permite clienților sa ofere sugestii, sesizări sau să ne solicite informații cu privire la servicii sau produse
  • putem folosi adresa dvs. de e-mail pentru a vă informa cu privire la modificările sau îmbunătățirile viitoare.
  • pentru a permite realizarea activităților de marketing cum ar fi utilizarea datelor dvs. pentru a va trimite noutăți despre produsele noastre. De la aceste noutăți vă puteți dezabona oricând, rapid şi uşor. Trebuie doar să dați clic pe link-ul de ˝Dezabonare˝ inclus în fiecare newsletter.
  • În raport de modulele de cookies folosim, de exemplu,  Google Analytics care ne ajută să analizăm și să monitorizăm traficul către site-ul www.alimente-geriatrice.ro. Google Analytics poate folosi un set de cookie-uri pentru a culege informații și pentru a raporta date statistice privind utilizarea site-ului, fără a trimite la Google date care identifică vizitatorii. Principalul cookie folosit de Google Analytics este cookie-ul „__ga”. Puteti afla mai multe informatii accesand acest link: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=ro

Vom cere consimțământul dvs. întotdeauna înainte de a utiliza informațiile pentru un alt scop decât cel stabilit în acest document.

Temeiul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal

 

În general, prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară în vederea desfășurării activității specifice scopurilor Prelucrării.

Temeiurile pe care ne bazăm procesarea datelor cu caracter personal sunt variate, respectiv procesăm datele dvs.:

  1. în baza consimțământului în anumite scopuri directe de marketing, sau pentru primirea de buletine informative (newsletter), sau pentru folosirea cookie-urilor  (ex. Google Analytics) în aceste situații consimțământul fiind temeiul juridic pentru colectarea, prelucrarea si utilizarea datelor cu caracter personal.
  2. pentru executarea unui contract sau în vederea încheierii unui contract – prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară în vederea executării contractului de vânzare sau pentru a face demersurile necesare încheierii acestuia   sau pentru a face demersurile necesare încheierii contractului. Astfel, atunci când plasați o comandă online vom utiliza datele dvs. în vederea perfectării, îndeplinirii și finalizării raporturilor contractuale.

Perioada de retenție a datelor

 

Datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate doar atât cât este necesar, cu toate acestea pot exista situații în care suntem nevoiți să păstrăm datele dvs. pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel:

  • datele de identificare vor fi păstrate pe durata păstrării contului pe site-ul www.alimente-geriatrice.ro, ulterior aceste date vor fi șterse din baza noastră de date sau vor fi anonimizate astfel încât să nu mai puteți fi identificat în baza de date. Dacă nu ați avut nicio interacțiune cu noi sau dacă nu vă  utilizați contul înregistrat pe site timp de 12 luni, datele dvs. vor fi șterse din baza noastră de date.
  • dacă ați plasat o comandă online, datele furnizate de dvs. În vederea încheierii contractului vor fi păstrate până la data încetării executării contractului, ulterior acestui moment datele dvs. vor fi păstrate până la expirarea termenului de 10 ani stipulat în art. 25 din Legea nr. 82/1991 a contabilității.
  • Datele cu caracter personal pot fi păstrate pe durata necesară prevenirii unor fraude sau până la soluționarea eventualelor litigii sau sesizări efectuate în fața sau de către autorități.

Către cine dezvăluim informațiile dvs.

 

Ca regulă, informațiile pe care ni le furnizați nu vor fi dezvăluite. Cu toate acestea, pot exista situații în care suntem nevoiți să facem acest lucru, cum ar fi cazul, spre exemplu:

  1. dacă avem consimțământul dvs. expres.
  2. angajaților societății Alimente Geriatrice SRL care se ocupă de administrarea contului, procesarea comenzii sau facilitarea interacțiunii cu dvs.
  3. furnizorilor noștri de servicii cum ar fi avocați, curieri, servicii poștale, furnizori de servicii contabile, furnizorilor de servicii software.
  4. autorităților, instituțiilor și organismelor publice, pentru situația în care dorim să ne exercităm drepturile (spre exemplu exercitarea drepturilor și demersurilor în justiție) sau  pentru situația în care aceste date ne sunt solicitate în conformitate cu normele fiscale, de protecție a muncii, de siguranță socială sau cu oricare alte reglementări aplicabile.

Datele dvs. cu caracter personal nu vor fi transferate în afara României și nici în state terțe.

Transparență și alegere

 

Persoanele fizice au diverse probleme de confidențialitate. Scopul nostru este să fim clari despre informațiile pe care le colectăm, deci inclusiv asupra faptului că este în orice moment opțiunea dvs. cu privire la modul în care datele dvs. personale vor putea fi folosite. De exemplu, puteți să:

  • Examinați și să controlați anumite tipuri de date legate de contul dvs. de utilizator.;
  • Ajustați sau ștergeți datele pe care ni le furnizați în legătură cu Contul de utilizator, în afara celor obligatorii pentru conectare (utilizator și parolă);
  • Alegeți numele dvs. de utilizator;

Securitatea informațiilor

 

Lucrăm din greu pentru a proteja site-ul și utilizatorii noștri de acces neautorizat sau de modificarea, divulgarea neautorizată sau distrugerea informațiilor pe care le deținem. Utilizăm sisteme şi proceduri adecvate pentru a proteja şi securiza datele pe care ni le transmiteți.

Totodată folosim proceduri de securitate și restricționari tehnice și fizice ale accesării şi folosirii datelor personale pe serverele noastre, spre exemplu vă oferim autentificarea în doi pași. Totodată, datele personale pot fi accesate doar de personalul autorizat din cadrul societății Alimente Geriatrice SRL.

Revizuim periodic practicile de colectare, stocare și prelucrare a informațiilor, inclusiv cele fizice, precum și măsurile de securitate, pentru a preveni accesul neautorizat la sisteme.

Raporturile contractuale pe care le derulăm cu angajații sau furnizorii noștri sunt supuse unor reguli stricte cu privire la obligațiile de confidențialitate

Drepturile dumneavoastră în raport de datele personale

 

  • Dreptul la informare – ne puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor personale;
  • Dreptul de acces - dreptul de a obține la cerere și în mod gratuit, confirmarea faptului că datele care vă privesc sunt sau nu sunt prelucrate de societatea Alimente Geriatrice și dreptul de acces la aceste date, cu excepția situației în care aceste cereri sunt repetitive sau făcute cu rea-credință
  • Dreptul la rectificare – puteți solicita solicita rectificarea datelor personale inexacte sau le pot completa sau le puteți actualiza simplu din secțiunea Contul Meu;
  • Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – pot solicita şi obtine ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege; cu toate acestea, vă rugăm să aveți în vedere faptul că datele pe care le prelucrăm în baza unei obligații legale nu vor putea fi șterse.
  • Dreptul la restricționarea prelucrării – pot solicita restricționarea prelucrării în cazul în care se contestă exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul de opoziție – puteți să vă opuneți în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul legitim al societății;
  • Dreptul la portabilitatea datelor - puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
  • Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau vă puteți adresa instanțelor de judecată
  • Dreptul de retragere a consimțământului –în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământ, acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând  în continuare valabilă;
  • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate – puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau îşi pot exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare; din auditul realizat societatea nu emite decizii automate bazate pe profilare.

Dacă  doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să vă adresați cu o cerere scrisă datată și semnată la următoarele date de contact, respectiv prin poștă la adresa sediului social situat în localitatea Poiana Horea, nr. 215 A, comuna Beliş, judeţul Cluj, cod: 407081 sau prin e-mail la adresa: info@alimente-geriatrice.ro

Promitem să dăm curs solicitării  înaintate  într-un termen de maxim 30 zile.

Când se aplică această Politică de confidențialitate

 

Politica noastră de confidențialitate se aplică tuturor serviciilor oferite de societatea noastră și de serviciile oferite pe alte site-uri (cum ar fi serviciile noastre de publicitate), dar exclude serviciile care au politici de confidențialitate separate și care nu conțin dispozițiile din această politică de confidențialitate.

Politica noastră de confidențialitate nu se aplică serviciilor oferite de alte companii sau persoane fizice, inclusiv produse sau site-uri care vă pot fi afișate în rezultatele căutării, site-uri care pot include servicii străine sau legate de serviciile noastre.

Respectarea și cooperarea cu autoritățile de reglementare

 

Ne revizuim în mod regulat conformitatea cu politica noastră de confidențialitate. Când primim reclamații scrise, vom contacta persoana care a depus plângerea pentru a afla mai multe informații și a soluționa cererea. Lucrăm cu autoritățile competente de reglementare, inclusiv autoritățile naționale de protecție a datelor, în vederea soluționării oricăror reclamații privind transferul datelor personale, pe care nu le putem rezolva direct cu utilizatorii noștri.

Schimbări

 

Politica noastră de confidențialitate se poate schimba din când în când, însă ne obligăm să nu vă reducem drepturile pe care le aveți în temeiul acestor modificări fără consimțământul dvs. explicit. Vom publica orice modificare a Politicii de confidențialitate pagina noastră și, dacă modificările sunt semnificative, vom oferi o notificare mai proeminentă (inclusiv, pentru anumite servicii, notificarea prin email a modificărilor privind politica de confidențialitate). Vom păstra, de asemenea, versiuni anterioare ale acestei Politici de confidențialitate în arhivă pentru a putea fi oricând revizuită de dvs.

Ultima modificare: 25.05.2018

 

>