Navigatie

Categorii produse

Coşul tău

MUGURI DE BRAD - pulbere mineralizată

MUGURI DE BRAD - pulbere mineralizată
Galerie

ÎnchideGalerie

      Pulberea mineralizată de muguri de brad exercită o acțiune remarcabilă de reconstrucție a oaselor și articulațiilor, de combatere a osteoporozei, de reînnoire a sângelui și de curățare a aparatului digestiv și excretor. Are un efect rapid asupra durerilor articulare și musculare, asanează organismul, stimulează imunitatea și ne ajută să menținem o greutate corporală potrivită. Prin acțiunea sa excepțională, de vindecare și întinerire, pulberea mineralizată de muguri de brad transferă în organismul uman tinerețea și frumusețea magică a bradului.

Volum: 270 ml
Preț: 59 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:MUGURI DE BRAD - pulbere mineralizată
Volum:270 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate *:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume *:
Email *:
Telefon *:
Adresa *:
Tip *: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata *
Accept termenii și condițiile site-ului
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Recomandă acest produs

 

      În compoziţia pulberii mineralizate de muguri de brad se găsesc cantităţi importante de taninuri, rezine, uleiuri eterice, monoterpene, acizi organici, substanţe amare, ceruri, fitoncide (antibiotice vegetale), gume, calciu, siliciu, magneziu, sulf, fier, cupru, caroten şi vitaminele: C, B1, B2, E, PP și K.

 

 

      Pulberea mineralizată de muguri de brad exercită o acțiune remarcabilă de reconstrucție a oaselor și articulațiilor, de combatere a osteoporozei, de reînnoire a sângelui și de curățare a aparatului digestiv și excretor. Are un efect rapid asupra durerilor articulare și musculare, asanează organismul, stimulează imunitatea și ne ajută să menținem o greutate corporală potrivită. Prin acțiunea sa excepțională, de vindecare și întinerire, pulberea mineralizată de muguri de brad transferă în organismul uman tinerețea și frumusețea magică a bradului.

Dureri articulare, artrite, artroze – Pulberea mineralizată de muguri de brad are o acțiune regeneratoare, analgezică și antiinflamatorie asupra tuturor cartilagiilor, fiind cel mai rapid și cel mai eficient remediu natural pentru durerile articulare. În general, dupa câteva zile de administrare a pulberii mineralizate de muguri de brad, durerile încetează. Tratamentul trebuie însa continuat minim 3 luni, pentru a rezolva cauza durerilor.

Osteoporoză, demineralizare, parodontoză – Tratamentul cu pulbere mineralizată de muguri de brad determină remineralizarea și regenerarea țesutului osos, îmbunătățind arhitectura, densitatea și rezistența osului. Consumul de mugurii de brad previne carența minerală și contribuie, în asociere cu ardei iute, la combaterea cariilor dentare și a parodontozei,

Dureri musculare – Mugurii de brad, sub formă de pulbere mineralizată, pot fi  utilizați cu bune rezultate în tratamentul leziunilor musculare, prin exercitarea unei triple acțiuni: analgezice, trofice și relaxante.

Tratarea mușchilor netezi și conjunctivi – Pulberea de muguri de brad este folosită cu succes și la revigorarea si regenerarea  mușchilor netezi, care înconjoară vasele sanguine. Facem referire mai ales la venele afectate de varice,  precum și la tratarea mușchilor conjunctivi ai ochilor.

Anemie – Mugurii de brad au efecte puternice de vitaminizare și mineralizare a organismului. Este recunoscută acțiunea de stimulare a eritropoiezei (procesul de formare a globulelor roșii din sânge) și de reglare corectă a metabolismului prin aportul mugurilor de brad. Tratamentul cu pulbere mineralizată de muguri de brad, pentru combaterea anemiei este recomandat atât adulților, cât și copiilor, care sunt receptivi la acesta pulbere aducătoare de sănătate.

ObezitateSe recomandă o cură de slăbire inedită, de minim o lună, consumând zilnic câte o  linguriță de pulbere mineralizată de muguri de brad, cu un sfert de oră  înainte de fiecare masă. Pulberea se amestecă îndelung cu saliva din gură, iar apoi se înghite cu puțină apă. Efectul îmbucurător este reducerea considerabilă a apetitul alimentar, datorită rezinelor din compoziție. Prin reducerea apetitului, vom mânca mai puțin și ne vom atinge indubitabil obiectivul de diminuare a greutății corporale.

Curățare și detoxifiere colon  Pulberea mineralizată de muguri de brad determină o acțiune de precipitare a proteinelor lipite nesănătos de tubul digestiv și conduce la o eliminare eficientă a toxinelor din corp. Concomitent, are loc și o distrugere rapidă a microorganismelor patogene de la nivelul tubului digestiv. La începutul tratamentului, veți elimina gaze urât mirositoare, fapt ce nu trebuie să vă îngrijoreze, deoarece este un semn că pulberea mineralizată de brad își face pe deplin datoria de curățare și detoxifiere a colonului.                   

Afecțiuni reno-urinare Rezinele, taninurile și uleiurile eterice din compoziția pulberii mineralizate de muguri de brad au o acțiune vindecătoare, blândă, asupra bolilor reno-urinare, cum ar fi cistita, nefrita, microlitiazele și infecțiile urinare. Tratamentul durează minim o lună, timp în care se ia zilnic câte o linguriță de pulbere de muguri de brad, cu 15 minute înainte de mesele principale ale zilei.                                                                                

Dureri de cap și migrene – Pulberea mineralizată de muguri de brad reprezintă un remediu redutabil în lupta contra durerilor de cap și a migrenelor. Se ia câte o linguriță de pulbere de trei ori pe zi, înainte cu 15 minute de mesele principale. Pentru creșterea eficienței, asociați  pulberea mineralizată de muguri de brad cu pulberea mineralizată de ardei iute. Beți minim doi litri de apă pe zi.

Cancer – În anul 2000, cercetatorii de la Laboratorul de Fiziologie Experimentală a Universității din Ioannina, Grecia, au studiat  proprietățile anticarcinogenice ale mugurilor de brad și ale altor plante medicinale. Rezultatele studiului au indicat că subsțantele active din mugurii de brad  posedă efecte anticarcinogenice reale, documentate prin acțiunea antiproliferativă asupra  celulelor maligne, reducerea ratei de creștere tumorală și prelungirea vieții. Cercetatorii au presupus ca efectele antiproliferative ale  mugurilor de brad ar fi datorate monoterpenelor din compoziție.                                                                             

Stimulare gonade – Studiile de cercetare au demonstrat că fitohormonii și uleiul eteric din mugurii de brad au o acțiune evidentă de stimulare a gonadelor (glandele sexuale embrionare). Aceste substanțe naturale ajută mai ales la reglarea balanței hormonale sexuale la femei, intervenind ca tonic și revigorant sexual și redând, în unele cazuri, fertilitatea.

Hemoroizi – Prin acțiunea sa benefică asupra mușchilor netezi care înconjoară vasele sanguine, pulberea mineralizată de muguri de brad  s-a dovedit benefică în cazul hemoroizilor. Ca efect, venele ano-rectale, afectate de acest tip de varice, îşi îmbunătățesc structura de rezistență şi nu mai permit o dilatarea patologică la acest nivel. În plus, mugurii de brad generează în organism o acţiune complexă antiinflamatorie, antibacteriană şi antivirală, care conduce la o însănatoşire  durabilă a venelor afectate de boala hemoroidală.

Mod de administrare: În afara cazurilor precizate mai sus, pulberea mineralizată de muguri de brad se ia de trei ori pe zi, câte o linguriță plină, înainte cu 15 minute de mesele principale. E recomandabil să se țină în gură și să se amestece cu salivă timp de 10 minute, după care se înghite cu un pahar de apă. Pentru accelerarea acțiunii benefice, vă recomandăm să asociați pulberea mineralizată de muguri de brad cu pulberea mineralizată de ardei iute, pelin negru sau coacăze negre (aceasta fiind adminstrată după masă).

Condiţii de păstrare: După deschiderea borcanului şi administrarea pulberii, se recomandă închiderea borcanului şi păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină şi umezeală, la o temperatură sub 20 de grade Celsius şi o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, în condiţiile respectării recomandărilor de păstrare. Verificaţi data de expirare a produsului, înscrisă pe etichetă.

NOTĂ: Acest produs este obținut în condiții organice, la temperatură ambiantă, fără utilizarea substanțelor chimice de sinteză. Produsul este notificat de INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE, fiind în conformitate cu prevedirile ordinului comun al M.A.P.D.R nr 1228/2005, al M.S. nr 244/2006 şi al A.N.S.V.S.A. nr 63/2006 privind aprobarea normelor tehnice privind comercializarea suplimentelor alimentare predozate de origine animală și vegetală și/sau a amestecurilor acestora cu vitamine, minerale și alți nutrienți. Produsul și procedeul de obținere sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci  București.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
2 + 2 = ?

Produse similare care v-ar putea interesa: